WTA Linz: Vikhlyantseva - Cirstea

12. 10. 2017, 10:14

Najave gotovo svih današnjih utakmica pročitajte na dvoznak.com - adresi za pametno klađenje

Vikhlyantseva

Za nešto manje od sata vremena igre dobila je Cepede. Ispustila je samo dva gema, nametnula je svoju agresivnost i iskoristila 6 od 8 break prilika, uz spašene 5 od 6 na svom servisu.

Vikhlyantsevoj je ovo bila tek druga turnirska pobjeda nakon Wimbledona. U samoj sezoni je samo dva puta vezala turnirske pobjede. Od toga jednom u Hertogenboschu gdje je uzela naslov, te u dvorani St. Petersburga početkom drugoga mjeseca.

Cirstea

Nakon više od tri godine vratila se u krug Top40 igračica svijeta.

- Igrala sam dobro u Aziji i svakim turnirom se osjećam sve bolje i bolje - istaknula je Cirstea koja je u prvom kolu pokazala određene oscilacije, ali na koncu je uspjela slaviti u dva seta:

- Cijele godine sam zdrava i to je najvažnija stvar za mene. Igram jako dobro u ovom trenutku i zapravo sam malo tužna što sezona završava.

Za Cirsteu je pobjeda na otvaranju bila ukupno deveta turnirska nakon Wimbledona i definitivno je momentum u odnosu na Vikhlyantsevu trenutačno na njenoj strani.


Dvoznak.com

Ostale analize

New Team
Bundesliga: Hoffenheim - Stuttgart

Hoffenheim ove sezone podosta oscilira, a jedan od razloga za nekonstantnost u izvedbama Nagelsmannove momčadi definitivno je bilo igranje europskih utakmicama na koje njegovi ...

New Team
Premiership: Man United - Bournemouth

United je pobjedom u gradskom derbiju mogao zakomplicirati stvar...

New Team
Premiership: West Ham - Arsenal

Pokazao je West Ham određeni napredak u igri već u porazu kod ...

New Team
Premiership: Liverpool - WBA

Uoči Merseyside derbija jedino je pitanje bilo s koliko će kom...