ATP Indian Wells: Kohlschreiber - Čilić

13. 03. 2018, 09:48

ATP Indian Wells: Kohlschreiber - Čilić

Najave gotovo svih današnjih utakmica pročitajte na dvoznak.com - adresi za pametno klađenje

Kohlschreiber

Upisao je tek treću pobjedu sezone. Dojam je ispodprosječan. Khachanova je dobio u Rotterdamu nakon što je Rus propustio servis za pobjedu, a u Dubaiju je iskoristio ždrijeb protiv Francuza koji tek treba ući u prvih 150. Ovdje je trebao novi preokret, iako je imao solidan ždrijeb:

- Nije to bio dobar početak, bez ikakve sumnje. Nisam u najboljoj formi, nisu ni ovo idealni uvjeti za moj tenis, ali borim se. Dobio sam ključne poene, dobio time na samopouzdanju i na kraju slavio, što je najvažnije.

Nijemac ne spominje slučajno uvjete koji mu ne odgovaraju. U zadnjih šest dolazaka nije otišao dalje od trećeg kola. Uz to, od 2015. ima samo jednu Top 10 pobjedu (1-23). Nju je upisao predajom Berdycha. Naravno, mogućnosti su i dalje tu. Osjetio je to Federer nedavno u Rotterdamu.

Čilić

U najavi turnira je priznao da ovdje s razlogom nije imao uspjeha. Uvjeti ne izvlače najbolje iz njegovog tenisa, a vidjelo se to i protiv Fucsovicsa koji ga je krajem prošle sezone namučio u dvorani.

Hrvat je u prvom setu puno toga propustio. Prvo četiri break-lopte kod 4:3, pa još vezane set-lopte kod 5:4. Izbjegao je kaznu spasivši break-lopte u idućem gemu, jedine Mađara u susretu. Osvojivši prvu dionicu je pružio nešto bolje izdanje u drugom setu, makar ni to nije bilo u rangu drugog nositelja.

Prošle sezone je Marin uvjerljivo dobio Nijemca na Wimbledonu, no tada je Kohlschreiber imao problema s ozljedom. U međusobnim susretima Nijemac vodi 6:3.


Dvoznak.com

Ostale analize

New Team
Portugal - Egipat

Portugal je aktualni prvak Europe i kao takav spada u krug favorita za najveće dosege na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Momčad Fernanda Santosa pred dvije godine u Francuskoj n...

New Team
Njemačka - Španija

Njemačka je brilijantno odradila kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo iako je izbornik Low često davao priliku mladim nadama, stoga je veliko pitanje tko će na kraju otputovat...

New Team
Rusija - Brazil

Svjetsko prvenstvo kojem će Rusija biti domaćin sve je bliže, stoga i Cherchesov u prijateljskim susretima sa sve snažnijim suparnicima ima priliku dobiti dojam o snazi i mo...

New Team
ABA Playoff: Budućnost - Cedevita

Budućnost i Cedevita već su "dosadili" ove sezone. Ovo će im biti šesta utakmica koju su odigrali, a Budućnost je zasada u prednosti sa tri pobjede,...