ATP London: Marin Čilić - Jack Sock

14. 11. 2017, 11:18

ATP London: Marin Čilić - Jack Sock

Najave gotovo svih današnjih utakmica pročitajte na dvoznak.com - adresi za pametno klađenje

Čilić

Ni u trećem dolasku na turnir najboljih nije uspio otvoriti pobjedom, iako je bio na dobrom putu s obzirom da je imao break prednosti u zadnjoj dionici.

- Šteta. Mislim da sam bio bolji igrač u drugom setu i početkom trećeg. Imao sam prednost breaka, mogao to možda i povećati. Nisam uspio, pa sam ispustio 40:15 na svom servisu i na kraju odigrao loš gem za ostanak u meču - prepričao je Marin tijek meča i zaključio:

 Ljut sam i razočaran. Događaju mi se takve stvari previše na kraju sezone. Međutim, turnir se nastavlja, čeka me Sock i nadam se zaokretu. Motiva i želje imam.

Realno, Marin nas je još jednom podsjetio na oscilacije, ali i na visoke mogućnosti.

Sock

Iako je samo jednom izgubio servis protiv Federera, te odveo Švicarca u tie-break, nije bio blizu osvajanja seta. Bio je bespomoćan na reternu i mogao je rezultatski samo gore proći.

- Nitko ne stavlja takav pritisak u igri kao Roger. Sad meča čeka par mečeva u kojima ću moći lakše igrati svoj tenis, više dominirati forhendom - najavio je Amerikanac koji je London izborio doslovno u zadnji tren, osvajanjem Pariza.

Logično je da ima samopouzdanja. Protiv Čilića je prošle godine okrenuo 0:2 u setovima, u Davis Cupu, a na US Openu je slavio u tri seta. 


Dvoznak.com

Ostale analize

New Team
Portugal - Egipat

Portugal je aktualni prvak Europe i kao takav spada u krug favorita za najveće dosege na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Momčad Fernanda Santosa pred dvije godine u Francuskoj n...

New Team
Njemačka - Španija

Njemačka je brilijantno odradila kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo iako je izbornik Low često davao priliku mladim nadama, stoga je veliko pitanje tko će na kraju otputovat...

New Team
Rusija - Brazil

Svjetsko prvenstvo kojem će Rusija biti domaćin sve je bliže, stoga i Cherchesov u prijateljskim susretima sa sve snažnijim suparnicima ima priliku dobiti dojam o snazi i mo...

New Team
ABA Playoff: Budućnost - Cedevita

Budućnost i Cedevita već su "dosadili" ove sezone. Ovo će im biti šesta utakmica koju su odigrali, a Budućnost je zasada u prednosti sa tri pobjede,...