ATP Rim: Marin Čilić - Ryan Harrison

15. 05. 2018, 10:26

ATP Rim: Marin Čilić - Ryan Harrison

Najave gotovo svih današnjih utakmica pročitajte na dvoznak.com - adresi za pametno klađenje

Čilić

Iako svježe oženjen, došao je u Istanbul braniti naslov, ali je turnir napustio odmah nakon prvog nastupa. Osvojio je samo šest gemova protiv Jazirija.

- Meni je to bio prvi meč, a Malek je odigrao izvrsno. Nažalost, opet sam imao problema s koljenom, kao i u Monte Carlu, pa ćemo vidjeti za Madrid - kazao je Hrvat nakon poraza i onda ubrzo otkazao nastup u Madridu:

- Iako bi htio igrati, bolje je da pauziram. Oštra bol u koljenu, baš kao u Monte Carlu, je razlog. Procijenili smo da je u ovom trenutku najbolje odraditi još tjedan dana rehabilitacije i lakšeg treninga.

Protiv Harrisona ima 6-1. Dobio ga je prošle godine ovdje na otvaranju turnira, no šest godina unatrag je samo jednom vezao pobjede u Rimu.

Harrison

Iskoristio je krizu Sugite koji je napravio čak 40 neforsiranih grešaka u dva seta. Japanac je izgubio deveti meč u nizu.

Amerikanac nema loš omjer samo s Čilićem, nego općenito s Top 10 igračima. Samo 2-33 i obje pobjede su s betona (Dimitrov i Raonic).

U jedinoj pobjede protiv Čilića je imao olakotne okolnosti. Naime, Hrvat je došao u Acapulco nakon finala Marseilla (dva dana razmaka). Nije imao vremena za prilagodbu na drugačije uvjete.


Dvoznak.com

Ostale analize

New Team
Crvena Zvezda - Spartaks

Prvak Srbije koji je prošle sezone imao sjajan n...

New Team
Liga Prvaka: Videoton - Dundelange

Mađarski prvak izborio je povoljan rezultat u prvoj ut...

New Team
Liga Prvaka: APOEL - Suduva

Prva je utakmica završila pobjedom 3-1 za litavsku Suduvu koja je APOEL šokirala već u ...

New Team
Liga Prvaka: Valletta - Kukesi

Prvi je susret završio rezultatom 0:0, a teško je reći tko može biti sretniji pred uzv...