ATP Toronto: Nadal - Čilić

10. 08. 2018, 11:36

ATP Toronto: Nadal - Čilić

Najave gotovo svih današnjih utakmica pročitajte na dvoznak.com - adresi za pametno klađenje

Nadal

Dobio je četvrti meč zaredom protiv Wawrinke, ali teže nego što se očekivalo s obzirom da Švicarac tek hvata formu nakon problema s ozljedom. Prvi set je prekinula kiša nakon čega je Španjolac napravio break za 7:5, dok je u drugom Wawrinka servirao za ulazak u treći.

- Zadovoljan sam pobjedom jer Stan opet igra odlično. Imao sam 7:5 2:0, ali kiša nas je stalno prekidala i to je opasno protiv igrača koji brzo prebacuje brzine. Iako sam trebao igrati agresivnije, svjestan sam da to nije lako dok ne uhvatiš ritam, dobiješ samopouzdanje. Tako je barem slučaj kod mene - zaključio je Španjolac.

Čilić

Revanširao se Schwartzmanu za poraz s prošlogodišnjeg US Open-a. Iako je dva puta izgubio servis iz dvije pružene prilike, briljirao je na reternu, osvojio više od polovice takvih poena, te slavio nakon 70 minute igre.

- Mislim da mi se vraća konzistentnost, ono što me je dovelo u vrh. Samopouzdanja imam. Utrka je otvorenija nego prije par godina i osjećam da tu ima prostora za mene, da mogu do još najvećih naslova - najavio je prvih hrvatski reket.

Ove sezone je okrenuo 2:1 u setovima protiv Nadala na Australian Openu nakon čega je Španjolac predao. Bila je to Čiliću druga pobjeda u sedam međusobnih susreta, no prije toga je Nadal dobio 11 od 12 setova.


Dvoznak.com

Ostale analize

New Team
Primera: Valencia - Atl. Madrid

Valencia se nakon dvije sezone u kojima su završili kao 12. u prošloj vratila na velika ...

New Team
HNL: Rudes - Rijeka

Rudeš na startu nove sezone ima problema s domaćinstvima budući da se stadion u Kranjčevićevoj na kojem je on domaćin preuređuje, pa će stoga utakmicu s Rijekom ia...

New Team
Serie A: Torino - Roma

Predsjednik Cairo silno želi vratiti Torino na europsku scenu i konstantno ulaže u jačanje igračkog kadra, a zanimljiv prijelazni rok klub je zaključio dovođenjem čak tri...

New Team
Serie A: Sassuolo - Inter M

Sassuolo je klub koji je do sjajnih rezultata stigao zahvaljujući treneru Di Francescu i talentiranim mladim talijanskim igračima, no prošle sezone nakon odlaska trener...