RN Lowen - Zagreb PPD

12. 10. 2017, 10:09

RN Lowen - Zagreb PPD

Najave gotovo svih današnjih utakmica pročitajte na dvoznak.com - adresi za pametno klađenje

  • Löwen je na savršen način zaključio tjedan s četiri utakmice. Prohujao je kroz Švedsku, Kristianstad ostavio na samo 22 gola, već nakon prvog dijela imao 18:10.
  • - Ovo je bio savršen tjedan za nas, danas smo odigrali sjajno u obrani - bio je s razlogom zadovoljan Jacobsen, koji je u napadu opet dosta igrao 7 na 6.
  • Poštedu su dobili Pekeler te krila Sigurdsson i Groetzki, ali su Tollbring i Radivojević odradili vrlo dobar posao. Mensaha nije bilo u Švedskoj, a odluka o nastupu danas bit će donijeta neposredno prije utakmice. U nedjelju slijedi gostovanje kod Wetzlara.
  • - Igramo doma i želimo dobiti na ovaj ili onaj način - jasan je Jacobsen.
  • Zagreb je i nakon četiri kola bez pobjede. I drugi ogled s direktnim rivalom u borbi za osminu finala donio je podjelu bodova, a od punog plijena dijelili su centimetri. Zadnji pokušaj Mandalinića zaustavio je Morawski uz pomoć vratnice i puno sreće.
  • - Vidljivo je da smo svi pod negativnim dojmom gubitka boda protiv Wisle, a malo je vremena za neku ozbiljniju pripremu. S obzirom na stanje na tablici, moramo gledati mogućnost da iznenadimo nekog od velikana - ističe Kamenica.
  • Utakmica je donijela povratak Bičanića, a uslijed izostanka Žarka Markovića, velike su ovlasti imali Vuglač (7/9) i Mandalinić (10/17). Žarko Marković će danas biti u kadru, a nema Horvata.
  • - Löwen je u domaćem prvenstvu otpuhao svoje konkurente. Na gostovanju kod Kristianstada vidjelo se da je u vrhunskoj formi, ali znamo da se Zagreb dobro nosi s njemačkim klubovima - dodao je Kamenica.

RN Lowen

Postava nije poznata.

Izostanci: Mensah (?)
Zagreb PPD

Postava nije poznata.

Izostanci: Pavlović, Vekić, Miklavčić, Horvat
Dvoznak.com

Ostale analize

New Team
Bundesliga: Hoffenheim - Stuttgart

Hoffenheim ove sezone podosta oscilira, a jedan od razloga za nekonstantnost u izvedbama Nagelsmannove momčadi definitivno je bilo igranje europskih utakmicama na koje njegovi ...

New Team
Premiership: Man United - Bournemouth

United je pobjedom u gradskom derbiju mogao zakomplicirati stvar...

New Team
Premiership: West Ham - Arsenal

Pokazao je West Ham određeni napredak u igri već u porazu kod ...

New Team
Premiership: Liverpool - WBA

Uoči Merseyside derbija jedino je pitanje bilo s koliko će kom...