bet365

Kladionice

bet365 homepage

bet365 je jedan od vodećih online kladionica u Evropi a pogotovo u Ujedinjenom Kraljevstvu. bet365 je registrovan još 1963. godine u Ujednjenom Kraljevstvu, i danas broje više od 700 zaposlenih i preko 1,5 milion aktivnih igrača u 140 različitih zemalja svijeta.

Otvaranje računa

Kao i za svaku online kladionicu, da bi se mogli kladiti potrebno je prvo otvoriti račun. Dovoljno je da na samom vrhu njihove stranice kliknete na „Join Now“ i otvorit će vam se prozor sa obrascem koji je potrebno popuniti ispunivši vaše osobne i kontakt podatke, te željeno korisničko ime i šifru koju ćete koristiti pri ulasku i izlasku iz vašeg računa i na kraju odbarati osnovne postavke poput jezika i željenu vrstu kvota. Nakon završenog procesa prijave pristupate odabiru valute i načina uplate, odnosno isplate.

Sportsko Klađenje

bet365 odlično pokriva sva nogometna dešavanja u Evropi te druge sportove poput tenisa, košarke, bejzbola, ragbija, ali i sportove sa Američkog tla. Ukupno bet365 pokriva oko 33 različita sporta sa preko 230 liga. Posebna pažnja se pridaje nogometu. Pokrivenie su sve zemlje i skoro sve moguće lige. Ako na bet365 ne možete naći opkladu koju želite onda je vjerovatno nećete naći nigdje drugo. U sportskom klađenju ne idu samo u širinu već i u dubinu. Raznovrsnosti klađenja za većinu sportova su nevjerovatne. bet365 je po tome vodeći u industriji. Ovdje ćete naći i najširi raspon specijalnih klađenje nego igdje drugo. Osim standardnog klađenja na 1, X, 2 i dvoznaka možete se kladiti na poluvremena, poluvrijeme/kraj, hendikep, azijski hendikep, under/over, broj golova, specijalna klađenja, tačan rezultat, i skoro sve ostale vrste klađenja kojih se možete sjetiti. Iako nećete naći najbolje hendikepe, sigurno ćete se zadovoljiti ogromnim kvotama na sve glavne lige u nogometu. U ponudi je također i odlično Live klađenje (In-play) uz veliki broj video prenosa.

U ponudi je također i odlično Live klađenje (In-play) uz veliki broj video prenosa.

Tenis pravilo: Opklada je važeća ukoliko je odigran cijeli meč.

Bonusi i promocije

Bonus za prvu registraciju

bet365 nudi 100% bonusa na prvu uplatu do maksimalnih 100€. Uplatite od 10€ do 100€ prilikom vaše prve registracije i na račun ćete imati dupli iznos uplate. Ovaj bnous ne vrijedi za igrače iz Hrvatske i Srbije.

Bonus za nogomet

Odigrajte listić od najmanje 3 para na ishod utakmice (1X2) iz engleske Premer lige, italijanske Serie A, španske Primere, njemačke Bundeslige ili Lige prvaka i osvojite dodatni bonus na vaš dobitak. Ako pogodite 3 para dobivate 5% od dobitka, za 4 para 7,5%, za 5 parova 10%, 6 parova 20%, itd. sve do 14 parova gdje možete osvojiti 100% na vaš dobitak.

Bonus za Euro košarku

Odigrajte listić od najmanje 2 para na hendikep ili zbroj koševa na utakmice Eurolige, Eurocupa, španske ACB lige, italijanske Lega 1 ili njemačke Bundeslige. Ako pogodite 2 para dobivate 5% od dobitka, za 3 para 7,5%, za 4 para 10%, 5 parova 15%, 6 poarova 20%, itd. sve do 12 parova ili više gdje možete osvojiti 50% na vaš dobitak.

Bonus za igranje preko mobitela

Za igranje na bet365 preko mobitela u prilici ste da osvojite bonus 100% do iznosa od 50€. Za ovaj bonus, nakon što ste izvršili vašu uplatu, potrebno je da odigrate opkladu sa ulogom od najmanje 1€ i u mogućnosti ste za zatražite bonus za igranje preko mobitela.

Ostalo

Na bet365 stranici možete naći rezultate uživo i statistike kako za nogomet, tako i za većinu ostalih sportova. Možete se kladiti i preko mobitela, koristeći web stranicu ili možete skinuti aplikaciju za vaš telefon. Video prenosi broje više od 4000 različitih događaja u godini kako bi vam poboljšali ugođaj Live klađenja.

Zaključak

Bili početnik ili profesionalac, bet 365 je online kladionica koja može ponuditi svakome sve što bi ikada mogli željeti. Akcenta ćemo staviti na odlično live klađenje popraćeno velikim brojem video prenosa i velike bonuse sa raznovrsnim i redovnim specijalnim ponudama.

Podrška

Jezici

Valute

Podrška na bet365 dostupna je 24 sata, 7 dana u sedmici preko e-maila ili telefona. Dostupan je također i direktni chat preko same stranice. Stranicu je moguće pregledati na jednom od sljedećih jezika: Engleski, Španski, Italijanski, Njemački, Danski, Švedski, Norveški, Portugalski, Poljski, Rumunski, Češki, Bugarski, Grčki, Mađarski, Slovački, Kineski Uplatu možete izvršiti u sljedećim valutama: EUR, GPB, USD; CZK, CHF, DKK, HKD, HUF, JPY, RON, THB, SGD, SEK, ZAR, ISK, MYR, MXN, NZD, NOK, PLN, TWD, INR, CHF, CNY-RMB, CAD, ARS, AUD, BRL, BGN

Uplata/Isplata

Uplatu možete izvršiti preko

Bankovni transfer VISA electron VISA MasterCard maestro skrill PayPal

neteller Ukash click2pay PaySafeCard

Isplatiti možete preko

Bankovni transfer VISA electron VISA MasterCard maestro skrill PayPal

neteller Ukash click2pay

 

Ovdje možete otvoriti račun na bet365