BetOlimp

Kladionice

BetOlimp je jedna od vodećih online kladionica u Evropi i pripada Olimp grupi, koja je u ovoj industriji prisutna do 2004. godine. BetOlimp nudi najatraktivnije kovte u sportskom klađenju i usmjereni su ka konstantnom razvoju kako bi svojim klijentima pružili najbolju uslugu i zadovoljili njihove zahtjeve. U cilju im je ponuditi profesionalnu i prijateljsku podršku korisnicima, kao i mogućnost isplate dobitaka što brže i jednostavnije. Sigurnost klijenata je jako važna za BetOlimp stoga oni koriste Thawte SSL certifikat sigurnosti koji pruža sigurnu komunikaciju kroz enkripciju i zaštitu svih povjerljivih podataka na stranici.

Otvaranje računa

Nakon što odete na BetOlimp stranicu, u gorenjem desnom dijelu nalazi se žuti pravougaonik u kojem piše "Join now". Klikom na to polje otvara se formular koji je potrebno da popunite kako bi postali novi član. Nakon što ste popunili sva polja o vašim ličnim podacima, upišite e-mail, željeno korisničko ime, lozinku (zahtjeva najmanje jedno veliko slovo), te sigurnosni četverocifreni pin. Nakon toga odaberite željenu valutu, jezik na kojem će se prikazivati stranica te vremensku zonu (GMT+1 za Balkan). Na dnu označite bijeli kvadratić kojim potvrđujete da ste punoljetni i da se slažete sa uslovima.

Za otvaranje računa potrebno je još da kliknete na "Create Account". Nakon toga, na upisanu e-mail adresu dobićete potvrdni link za aktivaciju računa (provjerite spam folder ako niste dobili mail).

Sportsko Klađenje

BetOlimp kladionica nudi ogroman broj različitih opklada, na sve vrste sportova. Pored nogometa tu su košarka, Američki fudbal, tenis, bejzbol, hokej, odbojka, snooker, rukomet, badminton, kriket, MMA i drugi. U ponudi je i čitav niz specijalnih dugoročnih opklada iz svih sportova poput onih ko će na kraju sezone osvojiti nogometno, košarkaško ili rukometno prvenstvo neke zemlje, osvajača nekog teniskog turnira... Osim standardnog klađenja na 1, X, 2 i dvoznaka možete se kladiti na poluvremena, poluvrijeme/kraj, hendikep, azijski hendikep, under/over, broj golova i sl. Tu je i također i jako dobro LIVE klađenje.

Tenis pravilo: Opklada je važeća ukoliko je odigran najmanje jedan set.

Bonusi i promocije

Bonus za prvu registraciju

BetOlimp nudi 100% bonusa na prvu uplatu do maksimalnih 100€.

Bonus ćete dobiti u vidu besplatnih opklada u visini iznosa prve opklade do maksimalno 100 €. Uplatite na svoj račun 100 €, stavite tih 100 € na prvu opkladu i u roku od 24 sata ćete dobiti bonus u iznosu od 100 € za klađenje.

Ostalo

Na BetOlimp stranici možete naći rezultate utakmica, rezultate utakmica u toku i statistiku. Tu je i Sportski centar koji pruža detaljan pregled utakmica u toku. Pored sportskog klađenja možete igrati i virtualne sportove nogomet, tenis, utrke konja i pasa. Dostupna je i mobilna stranica.

Zaključak

Bogata ponuda, Live klađenje, virtualni sportovi, podrška 24/7...BetOlimp nudi sve što i puno poznatije kladionice uz odličan bonus od 100% do 30€.

Podrška

Jezici

Valute

Podrška na BetOlimp dostupna je putem e-maila ili Live chata 24/7. Stranicu je moguće pregledati na jednom od sljedećih jezika: Engleski, Njemački, Kineski, Ruski. Uplatu možete izvršiti u sljedećim valutama: EUR, CHF.

Uplata/Isplata

Uplatu možete izvršiti preko

Bankovni transfer VISA MasterCard skrill neteller

Isplatiti možete preko

Bankovni transfer VISA MasterCard skrill neteller

 

Ovdje možete otvoriti račun na BetOlimp