Adrijan Silva konačno može da igra za Lester

02. 01. 2018, 11:48 - Sport

Portugalski fudbaler Adrijan Silva konačno je postao član Lestera, posle tragikomične završnice letnjeg prelaznog roka i nalazi se na klupi za utakmicu sa Hadersfildom.

Silva je poslednjeg dana avgusta iz Sportinga prešao u redove šampiona iz 2016, ali je dokumentacija kasnila tačno 14 sekundi, zbog kojih on prethodna četiri meseca nije mogao da igra ni za koga.

Lester je reprezentativca Portugala, koji je nastupio na Euru 2016, platio 22 miliona funti.

Kada preživite ovakvih pet meseci, sve je vrlo neobično. Morate da sačuvate pozitivan mentalitet, i time sam se bavio. Bio sam fokusiran na posao koji volim“, rekao je prvog dana 2018. godine Portugalac.

Adrijan Silva rođen je marta 1989. u Francuskoj. Otac mu je Portugalac, a majka Francuskinja, a još od dečačkih dana nastupao je za selekcije Portugala. U A timu je od 2014. sakupio 20 nastupa i želi da se izbori za mesto u Rusiji ovog leta.

Priznajem da je ovo bilo jedno frustrirajuće iskustvo, ali sada su teška vremena iza mene i srećan sam da sam stigao nadomak cilja. Sve vreme sam naporno trenirao, da bih ostao u dobroj formi. Trening je neophodan, jer dugo nisam izlazio na teren, a ničeg boljeg nema od utakmica“.

On za Lester Siti može da debituje već u meču sa hadersfildom prvog januara, jer se nalazi na klupi.

Lester je prvog dana godine vratio sa pozajmice Barnsliju 20-godišnjeg plejmejkera Harvija Barnsa, koji je u 24 ligaška i kup nastupa za jorkširski klub dao 5 golova, a uz 5 asistencija.

Sportklub

Vezane vijesti