Bivši izbornik Argentine na čekanju u Istanbulu

02. 11. 2018, 08:19 - Sport

Sampaoli Sampaoli

Jorge Sampaoli je osjetio snagu Hrvata kao izbornik Argentine u Rusiji. Hoće li kao trener opet protiv Hrvata?

Jorge Sampaoli je bez posla otkako je dobio otkaz u Argentini. Sampaoli je razočarao kao izbornik jedne od reprezentacija koje su uoči Svjetskog prvenstva važile za najvećeg favorita, a njegova trenerska nemoć možda se i najbolje vidjela u utakmici u skupini u Rusiji kada je Hrvatska pobijedila s 3:0.

A sada bi se Sampaoli ponovno mogao naći oči u oči s Hrvatima. Naime, Goal doznaje da mu je Fenerbahče poslao službenu ponudu da preuzme njihovu momčad!

Fener se muči ove sezone, u prvenstvu je tek na 15. mjestu, u Europskoj je ligi drugi, ali na tome više može zahvaliti Anderlechtu koji također niže mizerne rezultate nego svojoj uspješnosti. Vidjeli smo to i u prvoj utakmici skupine kada ih je Dinamo dobio s 4:1. Phillip Cocu je dobio otkaz nakon i posljednjeg razočaravajućeg rezultata, poraza od Ankaragucua 3:1 i sada se traži njegov nasljednik.

Sportklub

Tagovi: sampaoli,

Vezane vijesti

New Team
Bivši izbornik Argentine na čekanju u Istanbulu

Jorge Sampaoli je bez posla otkako je dobio otkaz u Argentini. Sampaoli je razočarao kao izbornik jedne od reprezentacija koje su uoči Svjetskog prvenstva važile za najvećeg...

New Team
Sampaoli: Borit ću se da ostanem izbornik!

- Sanjam da Argentina igra sa strašću, ali i da dominira posjedom. Ako ne možemo kontrolirati loptu, tada utakmica postaje fizički zahtjevnija, a to nam nikako ne bi o...