I Arsenal se uključio u borbu za Asmira Begovića

10. 10. 2010, 11:31 - Sport

Širi se broj engleskih nogometnih Premierligaša zainteresiranih za usluge bosansko-hercegovačkog golaman Asmira Begovića.

Širi se broj engleskih nogometnih Premierligaša zainteresiranih za usluge bosansko-hercegovačkog golaman Asmira Begovića.

Begović, koji je u januaru Portsmouth zamijenio Stoke Cityjem, već se duže vrijeme spominje kao moguće pojačanja Chelseajeve nogometne ekipe. U istom se kontekstu spominjao i Tottenham, a u igru se upleo i treći londonski klub - Arsenal.

Barem tako piše Daily Mirror spominjući pritom i moguću ponudu "topnika" koja bi se trebala kretati oko pet miliona funti.


Begović je u susretu između Albanije i Bosne i Hercegovine, u okviru kvalifikacija za EURO 2012, u drugom poluvremenu zamijenio Kenana Hasagića na golu naše reprezentacije.


(Totalsport)

Vezane vijesti

New Team
Arsenal ostao bez Lacazzetea na šest tjedana

U Arsenalu su se nadali da će francuski napadač kratko vrijeme izbivati s terena, no dodatne pretrage utvrdile su težu ozljedu koljena koja će zahtijevati operaciju. 

New Team
Perišić ostaje u Interu, Arsenal kreće u lov na Brozovića

Perišić je ovog ljeta u više navrata bio spominjan kao moguće pojačanje Manchester Uniteda, ali se klubovi nisu mogli dogovoriti oko visine odštete za pr...

New Team
Lacazette u Arsenalu za 60 miliona eura

To je rekordan iznos koji je Arsenal potrošio na dovođenje nekog igrača, a jednako tako radi se o najvećem iznosu koji je klub iz Lyona uprihodio od jednog transfera.<...

New Team
Sead Kolašinac zvanično potpisao ugovor s Arsenalom

Nakon što su produžili ugovor sa trenerom Arsenom Wengerom na dvije godine, Arsenal je u svoj redove zvanično doveo i bh. reprezentativca Sead Kolašinca, dosada&...