Ništa od "krvi i suza": Mayweather odustao od borbe

09. 11. 2018, 09:13 - Sport

Mayweather Mayweather

Iako je za novogodišnju noć bio najavljen meč Floyda Mayweathera i japanskog kickboksača Tenshina Nasukawe, od toga neće biti ništa.

Bivši svjetski prvak u boksu u pet kategorija Floyd Mayweather trebao se vratiti u ring i 31. prosinca imati borbu s kickboksačem iz Japana Tenshinom Nasukawom. Pravila meča nisu bila određena pred najavu , ali to nije ni važno jer borbe neće biti. 

"Sada kada sam se vratio u Ameriku nakon dugog i razočaravajućeg puta u Japan, imam vremena se obratiti svojim navijačima, ali i medijima u vezi s nedavno najavljenim događajem. Prije svega, želim biti jasan - Floyd Mayweather nikada nije pristao na službenu borbu s Tenshinom Nasukawom. Zapravo, uz svo poštovanje, nikada nisam ni čuo za njega dok ga nisam upoznao u Japanu. Imao sam ponudu nastupiti u devetominutnoj egzibiciji u tri runde s protivnikom kojeg će izabrati Rizen borilačka federacija. Obavijestili su me da će to biti egzibicija priređena za mali broj dobrostojećih gledatelja koja će imati zabavan karakter i neće biti prenošena na televiziji nigdje u svijetu", napisao je Mayweather.

"Kada sam došao na konferenciju za medije, moj tim i ja smo bili potpuno iznenađeni novim razvojem događaja i trebalo je odmah to zaustaviti. Želim iskreno se ispirčati mojim navijačima zbog pogrešne informacije koju su dobili na ovoj konferenciji. Žao mi je zbog svega", dodao je Mayweather i zaključio:

"Ja sam boksač u mirovini koji zarađuje puno novca za pojavljivanje u javnosti, gostovanja i manje ugovorene egzibicije".

Sportklub

Tagovi: Mayweather,

Vezane vijesti

New Team
Borba neporaženih:Sve bliže meč između Khabiba i Floyda

Ruski borac je nedavno obranio titulu u UFC pobjedom nad Ircem Conorom McGregorom, čime je poboljšao svoj...

New Team
Ništa od "krvi i suza": Mayweather odustao od borbe

Bivši svjetski prvak u boksu u pet kategorija Floyd Mayweather trebao se vratiti u ring i 31. prosinca imati bo...

New Team
Mayweather Jr. pobijedio u 'meču stoljeća'

Bila je to 48. pobjeda 38-godišnjeg američkog boksača koji nema niti jedan poraz u profesionalnoj karijeri. Dvije godine mlađi Pacquiao je doživio šesti poraz ...