Probajte klađenje na virtualne sportove sa X-Bet.co

06. 12. 2018, 09:33 - Promocije

Virtualno kladjenje Virtualno kladjenje

Novost na X-Bet.co kojoj nećete moći da se oduprete.

Više ne trebate čekati da pravi događaj počne. U svojoj ponud X-Bet.co ima novu sekciju virtualnih sportova u kojoj postoje stotine virtualnih događaja koje možete gledati uživo 24 sata, 7 dana u sedmici.

Virtualno sportsko klađenje je relativno nova vrsta klađenja, koja omogućava klađenje na simulirane sportske utakmice. Mnogi stručnjaci i analitičari koji se bave predviđanjima već rade u ovoj oblasti. Ovo je vješto skrojena kombinacija nogometnog simulatora i sportskog klađenja. Svako može da učestvuje u virtuelnom sportskom klađenju. Postavite opkladu na pobjedu jednog od timova i imate mogućnost zauzvrat osvojiti pozamašnu sumu novca.

Kao i drugi oblici klađenja, opklade na virtualne sportove imaju svoje jedinstvene prednosti:
- neograničen broj utakmica koje se odvijaju svakih 5 minuta;
- kalkulacija instant opklada;
- odsustvo spoljnih faktora kao što su šteta, diskvalifikacija i ugovoreni događaji;
- regularnost ishoda i visok stepen predvidljivosti, međutim, neophodno je bar malo pogađati i razumjeti sistem.

Kako staviti opkladu na Virtualni Sport?

Morate se registrovati ili prijaviti na stranicu X-Bet.co, koji nudi odlične mogućnosti za klađenje. Zatim otvorite sekciju Virtual Sport i počnite da igrate:
1. izaberite opkladu;
2. unesite iznos uloga;
3. Potvrditi transakciju;
4. sačekajte kraj virtuelnog meča;
5. Izračunava se opklada (pogodak ili promašaj).

Ako imate bilo kakvih pitanja, odlična podrška klijentima će odgovoriti na sva vaša pitanja u vezi virtuelnih sportova, kazina i sportskih i e-sportskih opklada 24/7.

Živa sportska akcija se nikada ne zaustavlja sa X-Bet.co

Naš novi brendovi virtuelnih sportskih sadržaja nude konjske trke, trke pasa, auto trke, moto trke i nogometne lige koji se uživo prenose 24h dnevno. Nude vam izvanredne kvote, fantastične bonuse i pobedničke jackpote.

Registrujete se na X-bet.co preko naše stranice i prilikom prve uplate koristeći bonus kod WELCOMEX dobićete 100% bonusa do 100 eura.

X-Bet.co vam nudi izvrsne kvote, fantastične bonuse i pobedničke jackpotove.

Virtuelni sport je brz, zanimljiv, lagan i profitabilan!

Otvori račun na X-Bet.co

Vezane vijesti

New Team
Probajte klađenje na virtualne sportove sa X-Bet.co

Više ne trebate čekati da pravi događaj počne. U svojoj ponud X-Bet.co ima novu sekciju virtualnih sportova u kojoj postoje stotine virtualnih događaja koje možete g...

New Team
eSports: budućnost koju ne možete ignorisati

eSports može pronaći svoje korijene među grupama prijatelja koji su organizovali "LAN druženja" i nadmetali se u video igricama podijeljeni u timove. Danas je to p...

New Team
CampeonBet - najbolje iz Južne Amerike

Grandiozni ulazak na tržište Južne Amerike napravili su zahvaljujući velikom broju promocija, konkurentnim kvotama i jednoj od najboljih mobilnih web stranica u cijelo...

New Team
Kako izabrati pravu kladionicu?

Ako tražite pouzdane informacije o sportskim kladionicama i gdje možete pronaći najbolje moguće bonus ponude, onda ste došli na pravu stranicu! Tim iz