TXODDS: servis za profesionalne igrače

13. 07. 2014, 09:52 - Promocije

TXODDS je servis za sve koji klađenje shvataju kao ozbiljan posao.

>TXODDS servis već preko deset godina prati ponudu svjetskih kladionica i nudi najveći obim podataka od velikog značaja za svakog igrača koji misli ostvariti ozbiljan prihod od klađenja. Eksperti su i za Azijski hendikep koji je od ogromnog značaja kada je u pritanju kreiranje kvota za svu ostalu ponudu.

Ovaj servis vam omogućava da upoređujete kvote iz preko 20 sportova u više od 200 svjetskih kladionica na jednom mjestu, prije početka utakmice, ili uživo dok susret traje, bez potrebe da otvarate stranicu svake kladionice, tražite željeni susret i onda upoređujete kvote i pratite njihove promjene; što je i faktički i nemoguće uraditi.

Kvote se obnavljaju uživo, pa tako TXODDS osigurava da dobijete najbolju kvotu i uz to vam štedi na vremenu što je od presudnog značaja s obzirom kako se kvote brzo mjenjaju.

TXODDS servis vam također nudi najnovije informacije o svim utakmicama na koje se želite kladiti i sve potrebne informacije o timovima. Saznajte ko će nastupiti na meču a ko propušta meč. Pročitajte detaljne analize kako bi bili u toku sa trenutnom formom i igrom tima na koji želite da se kladite. Informišite se o vremenskoj prognozi za sve odabrane susrete, te dopustite da ovaj servis traži i procjenjuje za vas sigurne dobitke arbiražnog klađenja na jednom mjestu.

Njihova snažna i patentirana tehnologija pruža vam podatke o promjeni kvota sa svjetskog tržišta u relanom vremenu, odnosno bez ijedne sekunde kašnjenja.

 

 

(Sponzorirani članak)

Tagovi: Profesionalno klađenje, Txodds,

Vezane vijesti