Eurocup: Torino - Mornar

10. 10. 2018, 12:29

Eurocup: Torino - Mornar

Najave gotovo svih današnjih utakmica pročitajte na dvoznak.com - adresi za pametno klađenje

  • Glavna je vijest pred današnji susret privremeno napuštanje momčadi Torina od strane trenera Larrya Browna koji je zbog sitnih zdravstvenih problema i zakazanog zahvata otputovao u SAD. Brown izgledno neće voditi momčad u sljedeće 2, a možda i 3 utakmice, a palicu preuzima Paolo Galbiati koji je prošlu sezonu dovršio na klupi kao glavni trener te osvojio povijesni prvi Kup Italije za klub. 
  • - Sve je u redu, radi se o rutinskoj provjeri. Vraćam se uskoro i nastavljam s istim entuzijazmom - poručio je Larry Brown.
  • Brown je otputovao nakon nedjeljnog poraza od Venezie (75-76) u produžetku, a isto im se dogodilo i na otvaranju Eurokupa u gostima kod Frankfurta.
  • Protiv Frankfurta su najbolji bili Wilson (19 p, 6 skok.) i McAdoo (17 p, 8 skok.), a Brown je protiv Venezie pokušao malo proširiti rotaciju nakon što su u Njemačkoj odigrali s praktično 7 igrača. Šansu je u nedjelju dobio i argentinski veteran Carlos Delfino koji je u 19 minuta ubacio 5 poena.
  • Mornar u novoj sezoni još uvijek ne zna za pobjedu. Najbliži su tome bili u nedjelju protiv Krke (76-80), ali su posustali u samoj završnici u kojoj su u posljednih 47 sekundi promašili 3 šuta i 3 slobodna bacanja.
  • Eurokup su otvorili uvjerljivim porazom protiv moćnog UNICS-a (74-97), a svijetla je točka bio nastup Koeniga (19 p, 5/8 trica). On je jedan od novih igrača ove sezone, a ubrzo se dobre partije očekuju i od Antabie Wallera koji se priključio zadnji i zasad igra manje od 20 minuta u prosjeku.
  •  - Već sam rekao da bi svaka pobjeda u Eurokupu za nas predstavljala suho zlato i ogroman poticaj. Fokusirani smo na ABA ligu, a natjecanje u Eurokupu, sa višestruko skupljim i kvalitetnijim rivalima, shvaćamo kao sjajnu mogućnost da vidimo gdje smo u odnosu na vrhunske ekipe, kao i na priliku za podizanje forme u utakmicama u kojima nismo opterećeni konačnim rezultatom - poručio je trener gostiju Mihailo Pavićević. 
  • Mornar danas neće moći računati na ozljeđenog Đorđa Drenovca koji je dosad bio bitan u rotaciji. 

Torino

Postava nije poznata.

Nema izostanaka.
Mornar

Postava nije poznata.

Izostanci: Drenovac
Dvoznak.com

Ostale analize

New Team
Copa America: Katar - Argentina

Premda se moglo glasno osluhnuti kako Katar po ničemu, pa tako ni kvalitetom, ne pripada Copa Americi, pobjednici Azijskog kupa su barem na samom travnjaku ostavili pot...

New Team
EP U21: Danska - Srbija

Danska je U21 Europsko prvenstvo otvorila porazom od favorizirane Njemačke, no nakon toga Frederiksenova je momčad pobjedom nad Austrijom sačuvala nadu u mogućnost plasmana ...

New Team
Copa America: Kolumbija - Peru

Kolumbijski nogometaši kompletan su posao u skupini B napravili u 180 minuta. Pobijedili su Argentinu 2-0 i Katar 1-0 čime su osigurali ne samo četvrtfinale, ve...

New Team
BBL: Bayern M - Alba B

I druga utakmica serija donijela je sličan scenarij kao prva, ponovno je bilo poprilično tijesno (82-77), a Bayern je opet protivnika uspio zadržati znatno ispod njih...