Flensburg - Zagreb PPD

09. 10. 2019, 10:52

Flensburg - Zagreb PPD

Najave gotovo svih današnjih utakmica pročitajte na dvoznak.com - adresi za pametno klađenje

Flensburg je imao vrlo turbulentan početak sezone, u ovih mjesec i pol dana upisali su po dva remija i dva poraza u Bundesligi i Ligi prvaka.

Nakon što ih je Hannover dvaput tukao (prvenstvo pa kup) +, a između su uzeli veliki bod u Szegedu ipak su malo došli k sebi.

Ugostili su Fuchse i nakon napadačkih problema u prvih 20ak minuta ipak proigrali, kasnije se upalio i njihov daleko najbolji napadač ove sezone Johannessen te su mirno dobili, moglo je lako biti i 6-7 razlike.

Kada pobjeđujete sve je lakše. Mi vjerujemo u naš koncept koji već godinama donosi rezultate, strpljivo u napadu i s jakom obranom - izjavio je Machulla jasno najavivši recept i za ovaj Zagreb.

U Ligi prvaka su na dobri 2-1-0, morali su se čupati u Celju u prvom kolu, no dvije nakon odigrali puno bolje. Lani ovdje pamte kiks kada je Zagreb jako iznenadio s 29-31, u Zagrebu su potom oni dobili gustih 22-21.

Oni imaju novog trenera i treba očekivati neka iznenađenja, njihovi rezultati za sada nisu realni. Vujović će sigurno unijeti puno strasti i agresive u njihovu igru -izjavio je Machulla, a za ovu utakmicu umjestio juniora Liera tu će biti Ebeling, ništa suviše važno za ovaj susret.

Zagreb je nakon četiri vezana poraza napokon uspio nekoga dobiti, voda je zaista došla do grla i momčad je reagirala na pravi način.

U drugoj Vujovićevoj utakmici na klupi u novom mandatu opet je bilo dosta problema, posebice u napadu gdje su se mučili od prve do zadnje minute, ali vodili većinu vremena i na kraju ipak zasluženo dobili.

Bila je ovo prava natjecateljska utakmica, naš bišvi igrač Jotić radio nam je puno problema i igri s pivotom, ali vidi se da napredujemo. Vjerujem da s ovom pobjedom kreće jedno bolje razdoblje za naš klub - rekao je Vujović.

Oporavili su se vratar Ašanin, pivot Bećiri (bio u sastavu, ali trenutno ne može puno, možda dobije nešto malo minuta) i nominalno prvi srednjak Mrakovčić, no novi problemi nastali su na desnoj strani jer je izgubljen Božić-Pavletić do kraja prvog dijela sezone. Na toj strani su i do sada imali ogromne probleme jer Vekić (nema ni njega danas) nije adekvatna opcija za napad pa je tu na beku krpao Horvat, a sada na krilu imaju samo nepouzdanog Kosteskog koji još nije dao ni gol otkako je došao u klub pa će biti zanimljivo vidjeti kako će Vujović to posložiti (moguće da će igrati s tri dešnjaka).

Protiv Rabotnika nisu igrali Vistorop i Špende, prvonavedeni je na pola ozlijeđen, no putovao je danas dok uz Špendea neće biti ni obrambeno jako bitnog Vekića.

 


Flensburg

Postava nije poznata.

Nema izostanaka.
Zagreb PPD

Postava nije poznata.

Izostanci: Božić-Pavletić, Vekić, Špende
Dvoznak.com

Ostale analize

New Team
Ukrajina - Portugal

Izuzetno dobro i pametno odradila je Ukrajina sve dosadašnje zadatke u ovim kvalifikacijama i na sigurnom je putu prema novom Europskom prvenstvu. Ostvarila je Ukrajina d...

New Team
Francuska - Turska

Francuska je u ovom kvalifikacijskom ciklusu upisala šest pobjeda, ali i gostujući poraz kod Turske zbog čega je upitno hoće li Deschampsova momčad zaigrati na zavr&s...

New Team
Bugarska - Engleska

Bez pobjede su i dalje bugarski nogometaši u ovim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo (0-3-3). Dosad je Bugarska odigrala dvije domaće utakmice u kojima je remizirala ...

New Team
Litva - Srbija

Gotovo pa ništa nije napravila Litva u ovim kvalifikacijama (0-1-5). Protiv jačih suparnika u skupini Litva je baš svaki put bila miljama daleko od boda ili nekak...