Kiel - Koln

29. 05. 2021, 13:44

Kiel - Koln

Holstein Kiel pozitivno je iznenadio u prvoj utakmici na gostovanju protiv Kolna kada su dokazali da su kladionice pogriješile  što su ih stavile za autsajdera u tom meču i odnijeli su tijesnu pobjedu od 0:1. 

Iako su ih smatrali autsajderima, gosti su sukobu pristupili odlučni i usredotočili se na svoj cilj, u svim aspektima igre bili jednaki u odnosu na protivnike. 

Pokazali su malo više oštrine u završnici, jer su uspjeli postići jedan gol u ovom susretu s Lorenzom u 59., a sada su na samo korak od zauzimanja mjesta među elitom.

Lijevi bek van den Bergh (25/0) suspendiran je za ovaj meč, dok ozlijeđeni ostaje veznjak Arslan (15/2), a upitni su lijevi bek Kirkeskov (6/0) i središnji branič Thesker (13/0).

Kao što je spomenuto, Koln kod kuće nije uspio ispuniti očekivanja protiv podcijenjenog Holsteina Kiela i morat će pristupiti ovom revanšu s puno više agresije u svojoj igri. 

Stvorili su nekoliko pristojnih prilika, posebno tijekom prvog dijela, ali nedostajao im je onaj posljednji dodir na kraju napada zbog nečeg konkretnijeg u ovom susretu, što je gostima omogućilo da budu učinkoviti kasnije u drugom dijelu. 

Unatoč daljnjem posjedovanju lopte, jednostavno nisu mogli učiniti nešto više zbog nedostatka prave kreativnosti.

Gostima će za ovaj meč nedostajati veznjak Rexhbecaj (30/5) i napadač Andersson (16/3).

Holstein Kiel stvorio je lijepu pozadinu u prvoj utakmici, a s obzirom na to o čemu se ovdje radi, očekujem sličan pristup s njihove strane i u ovoj.  Prije ili kasnije, Koln će se morati otvoriti i pokušati nadoknaditi deficit, za što su po mom mišljenju i više nego sposobni, pa odabir velikog broja golova s ​​obje strane izgleda kao razumna oklada, jer sve u vezi s tim  mi govori da nas čeka poprilično zanimljiva predstava. 


Ostale analize

New Team
Finska - Rusija

Finska je prošlog petka uspjela zabilježiti povijesnu pobjedu protiv Danske u Kopenhagenu, ali nogomet je ovdje došao na drugo mjesto, jer smo svjedočili istinsk...

New Team
Kolumbija - Argentina

Kolumbija je dobro obavila svoj posao u posljednjem susretu na putu za Peru kada su bili prilično uvjerljivi svojom pobjedom od 0:3.  Poveli su u 40. minuti i is...

New Team
Engleska - Austrija

Engleska dolazi u ovaj prijateljski susret s velikim očekivanjima, jer su pobijedili u sva tri odigrana meča ove godine, pobjeđujući protiv San Marina, Albanije i Poljs...

New Team
Poljska - Rusija

Poljska se trenutno priprema za sudjelovanje na njihovom četvrtom uzastopnom europskom prvenstvu, očajnički želeći poboljšati omjer pobjeda i poraza, jer su u poslje...