KLS: Partizan - Crvena Zvezda

12. 06. 2019, 11:43

KLS: Partizan - Crvena Zvezda

Najave gotovo svih današnjih utakmica pročitajte na dvoznak.com - adresi za pametno klađenje

  • U paklenoj atmosferi koju su priredile Delije Zvezda je došla do vodstav u finalnoj seriji koja se igra na tri dobivene utakmice. Drugu utakmicu Partizan je formalno domaćin, nema gostujućih navijača Zvezde i danas se očekuje puna dvorana Grobara.
  • Prvi susret bio je nešto potpuno drugačije u odnosu na ono što smo od njih viđli ove sezone, utakmica je bila iznimno efikasna, i jedni i drugi šuterski raspoloženi od samog starta i susret je otišao na skoro 200 poena.
  • - Imali smo pritisak i mislim da smo odigrali napadački kvalitetno. Pogađali smo za tri poena i imali kontranapade, ali finale ne može ići  na 98 poena i to sam rekao igračima u svlačionici. Jedan dio je napadački dobra utakmica, a drugi dio obrambeno jako loša. Kada igraš finale protiv Partizana nije dovoljno samo igrati na 100 posto što se tiče fizičke snage, već i biti koncentriran. Dozvolili smo 26 poena u kontri Partizanu, a to je mnogo- rekao je Milan Tomić, trener Zvezde.
  • Imala je Zvezda jako puno napadački raspoloženih igrača, a prednjačio je Davidovac sa 20 poena Upravo je on u završnici pogodio neke ključne šuteve, bio miran i sa linije slobodnih bacanja. Osim njega istaknuli su se i Dobrić sa 16 poena, Čović sa 18 i pet asista, Simanić sa 14 poena, Baron sa 12 i Ojo sa 11 poena. Nije dobru utakmicu odigrao Rivers, ostao je na samo tri poena.
  • Partizan je odigrao prije svega hrabro tu prvu utakmicu, ali na kraju im nije bilo dovoljno. Oni su prihvatili taj brz ritam, isto tako imali vrlo raspoložene igrače u napadu, ali i njihov trener Trnchieri poslije nije uopće pričao o utakmici.
  • - Finala moraju da odluče igrači, a ne ljudi koji treba da budu neprimetni, a misle da su zvezde. Dve tehničke u sekundi jer sam rekao da nije faul. Četiri tehničke… Ovo je... Sramota! Pusti da igramo košarku, sport... Prva utakmica polufinale ABA lige, četiri nesportske, poslije 'upgrade'-a, danas su dosuđene četiri tehničke, uz 42 slobodna bacanja...- bijesan je poslije susreta bio Trinchieri kojem su cijeli susret skandirali ustašo tako daje i to komentirao.
  • Ipak igrački je Partizan izgledao i više nego dobro, predvodili su ih Renfroe sa 20 poena, Veličković sa 17, Paige sa 12, a po 11 su dodali Jaramaz i Marinković. Centri Partizana, izuzev Veličkovića, nisu dali velik obol, Gagić i Janković kombinirano su zabili samo pet poena i u drugom susretu tu moraju biti puno aktivniji.

Partizan

Postava nije poznata.

Izostanci: Sy, Landale
Crvena Zvezda

Postava nije poznata.

Izostanci: Perperoglu, Ragland
Dvoznak.com

Ostale analize

New Team
Copa America: Katar - Argentina

Premda se moglo glasno osluhnuti kako Katar po ničemu, pa tako ni kvalitetom, ne pripada Copa Americi, pobjednici Azijskog kupa su barem na samom travnjaku ostavili pot...

New Team
EP U21: Danska - Srbija

Danska je U21 Europsko prvenstvo otvorila porazom od favorizirane Njemačke, no nakon toga Frederiksenova je momčad pobjedom nad Austrijom sačuvala nadu u mogućnost plasmana ...

New Team
Copa America: Kolumbija - Peru

Kolumbijski nogometaši kompletan su posao u skupini B napravili u 180 minuta. Pobijedili su Argentinu 2-0 i Katar 1-0 čime su osigurali ne samo četvrtfinale, ve...

New Team
BBL: Bayern M - Alba B

I druga utakmica serija donijela je sličan scenarij kao prva, ponovno je bilo poprilično tijesno (82-77), a Bayern je opet protivnika uspio zadržati znatno ispod njih...