KLS: Partizan - Crvena Zvezda

12. 06. 2019, 11:43

KLS: Partizan - Crvena Zvezda

Najave gotovo svih današnjih utakmica pročitajte na dvoznak.com - adresi za pametno klađenje

  • U paklenoj atmosferi koju su priredile Delije Zvezda je došla do vodstav u finalnoj seriji koja se igra na tri dobivene utakmice. Drugu utakmicu Partizan je formalno domaćin, nema gostujućih navijača Zvezde i danas se očekuje puna dvorana Grobara.
  • Prvi susret bio je nešto potpuno drugačije u odnosu na ono što smo od njih viđli ove sezone, utakmica je bila iznimno efikasna, i jedni i drugi šuterski raspoloženi od samog starta i susret je otišao na skoro 200 poena.
  • - Imali smo pritisak i mislim da smo odigrali napadački kvalitetno. Pogađali smo za tri poena i imali kontranapade, ali finale ne može ići  na 98 poena i to sam rekao igračima u svlačionici. Jedan dio je napadački dobra utakmica, a drugi dio obrambeno jako loša. Kada igraš finale protiv Partizana nije dovoljno samo igrati na 100 posto što se tiče fizičke snage, već i biti koncentriran. Dozvolili smo 26 poena u kontri Partizanu, a to je mnogo- rekao je Milan Tomić, trener Zvezde.
  • Imala je Zvezda jako puno napadački raspoloženih igrača, a prednjačio je Davidovac sa 20 poena Upravo je on u završnici pogodio neke ključne šuteve, bio miran i sa linije slobodnih bacanja. Osim njega istaknuli su se i Dobrić sa 16 poena, Čović sa 18 i pet asista, Simanić sa 14 poena, Baron sa 12 i Ojo sa 11 poena. Nije dobru utakmicu odigrao Rivers, ostao je na samo tri poena.
  • Partizan je odigrao prije svega hrabro tu prvu utakmicu, ali na kraju im nije bilo dovoljno. Oni su prihvatili taj brz ritam, isto tako imali vrlo raspoložene igrače u napadu, ali i njihov trener Trnchieri poslije nije uopće pričao o utakmici.
  • - Finala moraju da odluče igrači, a ne ljudi koji treba da budu neprimetni, a misle da su zvezde. Dve tehničke u sekundi jer sam rekao da nije faul. Četiri tehničke… Ovo je... Sramota! Pusti da igramo košarku, sport... Prva utakmica polufinale ABA lige, četiri nesportske, poslije 'upgrade'-a, danas su dosuđene četiri tehničke, uz 42 slobodna bacanja...- bijesan je poslije susreta bio Trinchieri kojem su cijeli susret skandirali ustašo tako daje i to komentirao.
  • Ipak igrački je Partizan izgledao i više nego dobro, predvodili su ih Renfroe sa 20 poena, Veličković sa 17, Paige sa 12, a po 11 su dodali Jaramaz i Marinković. Centri Partizana, izuzev Veličkovića, nisu dali velik obol, Gagić i Janković kombinirano su zabili samo pet poena i u drugom susretu tu moraju biti puno aktivniji.

Partizan

Postava nije poznata.

Izostanci: Sy, Landale
Crvena Zvezda

Postava nije poznata.

Izostanci: Perperoglu, Ragland
Dvoznak.com

Ostale analize

New Team
Watford - Arsenal

Prošla sezona je iz perspektive Watforda mogla dobiti pozitivnu ocjenu u svakom smislu. Klub je kroz cijelu sezonu bio u gornjem domu ljestvice (završio je kao jed...

New Team
Alaves - Sevilla

Prošle sezone je Alaves uistinu uživao u uspješnim mjesecima u kojima se momčad skoro do kraja prvenstva borila čak i za proboj u Ligu prvaka (četvrto mjesto)....

New Team
Roma - Sassuolo

Paulo Fonseca još čeka prvu pobjedu na klupi Rome budući da je u uvodna dva prvenstvena susreta njegova momčad osvojila po bod protiv Genoe i Lazija. Već su te utakmi...

New Team
Spal - Lazio

SPAL nakon uvodna dva kola nema na kontu niti jedan bod, no nakon utakmica protiv Atalante i Bologne trener Semplici i njegovi igrači imaju za čime žaliti. Rano je SPAL pred ...