Lega A: Venezia - Sassari

12. 06. 2019, 11:46

Lega A: Venezia - Sassari

Najave gotovo svih današnjih utakmica pročitajte na dvoznak.com - adresi za pametno klađenje

  • U finalnoj seriji koja se igra na četiri pobjede Venezia je uspjela doći do vodstva na domaćem parketu. Poveli su 1-0, a i danas igraju na domaćem parketu i pokušati će doći do drugog slavlja što bi bila osjetnija prednost u finalu.
  • Venezia je uspjela usporiti Sassari, svesti ih na niže brojke i to je najbolji recept za igru protiv njih. Kada se pogledaju brojke Sassarija u posljednje vrijeme onda se može reći da je Venezia odradila vrhunski posao u obrambenom dijelu.
  • -Jasno je da nam ovo mora biti cilj u svakom susretu. Ne sjećam se kada je Sassari nwtko spustio na 70 poena. Ovo je matrica kako moramo igrati u svakoj utakmici, taktički, inteligentno i prije svega borbeno- rekao je trener Venezie De Raffaele i dodao:
  • -Sassari je prije svega napadačka momčad i ako im to oduzmete u problemima su.
  • Napadački Venezia nije bila impresivna, a najviše se istaknuo Haynes sa 15 poena, centar Watts dodao je 14 poena uz vrlo dobru realizaciju, dok je sa solidnom formom nastavio i Tonut. Više se očekivalo od Dayea koji je zabio osam poena.
  • Sassari je i uz tako loš napadački dan imao šansu doći do pobjede, imali su čak i napad za izjednačenje, ali nisu uspjeli.
  • -Ovaj poraz ne mijenja ništa, i dalje sam jako ponosan na svoje igrače. Dobili smo 22/23 utakmice u zadnje vrijeme i iz poraza se isto tako može naučiti. Mi ćemo i dalje igrati svoju igru- rekao je Pozzecco i osvrnuo se na neke komentare o McGeeju koji je zadnji dio susreta proveo na klupi.
  • -Htio sam da ostane u igri, ali sam me zamolio da izađe.
  • Sassari nije imao onako raspoložene pojedince kao protiv Milana, tricu su imali mizernih 4/17, promašili i 11 slobodnih bacanja.  Raspoložen je bio McGee sa 19 poena, Thomas je dodao 13 ali uz 3/10 iz igre, Cooley 12, dok su potpuno podbacili i Smith i Polonara koji su bili daleko ispod svog prosjeka.

Dvoznak.com

Ostale analize

New Team
Watford - Arsenal

Prošla sezona je iz perspektive Watforda mogla dobiti pozitivnu ocjenu u svakom smislu. Klub je kroz cijelu sezonu bio u gornjem domu ljestvice (završio je kao jed...

New Team
Alaves - Sevilla

Prošle sezone je Alaves uistinu uživao u uspješnim mjesecima u kojima se momčad skoro do kraja prvenstva borila čak i za proboj u Ligu prvaka (četvrto mjesto)....

New Team
Roma - Sassuolo

Paulo Fonseca još čeka prvu pobjedu na klupi Rome budući da je u uvodna dva prvenstvena susreta njegova momčad osvojila po bod protiv Genoe i Lazija. Već su te utakmi...

New Team
Spal - Lazio

SPAL nakon uvodna dva kola nema na kontu niti jedan bod, no nakon utakmica protiv Atalante i Bologne trener Semplici i njegovi igrači imaju za čime žaliti. Rano je SPAL pred ...