Lega A: Venezia - Sassari

12. 06. 2019, 11:46

Lega A: Venezia - Sassari

Najave gotovo svih današnjih utakmica pročitajte na dvoznak.com - adresi za pametno klađenje

  • U finalnoj seriji koja se igra na četiri pobjede Venezia je uspjela doći do vodstva na domaćem parketu. Poveli su 1-0, a i danas igraju na domaćem parketu i pokušati će doći do drugog slavlja što bi bila osjetnija prednost u finalu.
  • Venezia je uspjela usporiti Sassari, svesti ih na niže brojke i to je najbolji recept za igru protiv njih. Kada se pogledaju brojke Sassarija u posljednje vrijeme onda se može reći da je Venezia odradila vrhunski posao u obrambenom dijelu.
  • -Jasno je da nam ovo mora biti cilj u svakom susretu. Ne sjećam se kada je Sassari nwtko spustio na 70 poena. Ovo je matrica kako moramo igrati u svakoj utakmici, taktički, inteligentno i prije svega borbeno- rekao je trener Venezie De Raffaele i dodao:
  • -Sassari je prije svega napadačka momčad i ako im to oduzmete u problemima su.
  • Napadački Venezia nije bila impresivna, a najviše se istaknuo Haynes sa 15 poena, centar Watts dodao je 14 poena uz vrlo dobru realizaciju, dok je sa solidnom formom nastavio i Tonut. Više se očekivalo od Dayea koji je zabio osam poena.
  • Sassari je i uz tako loš napadački dan imao šansu doći do pobjede, imali su čak i napad za izjednačenje, ali nisu uspjeli.
  • -Ovaj poraz ne mijenja ništa, i dalje sam jako ponosan na svoje igrače. Dobili smo 22/23 utakmice u zadnje vrijeme i iz poraza se isto tako može naučiti. Mi ćemo i dalje igrati svoju igru- rekao je Pozzecco i osvrnuo se na neke komentare o McGeeju koji je zadnji dio susreta proveo na klupi.
  • -Htio sam da ostane u igri, ali sam me zamolio da izađe.
  • Sassari nije imao onako raspoložene pojedince kao protiv Milana, tricu su imali mizernih 4/17, promašili i 11 slobodnih bacanja.  Raspoložen je bio McGee sa 19 poena, Thomas je dodao 13 ali uz 3/10 iz igre, Cooley 12, dok su potpuno podbacili i Smith i Polonara koji su bili daleko ispod svog prosjeka.

Dvoznak.com

Ostale analize

New Team
Copa America: Katar - Argentina

Premda se moglo glasno osluhnuti kako Katar po ničemu, pa tako ni kvalitetom, ne pripada Copa Americi, pobjednici Azijskog kupa su barem na samom travnjaku ostavili pot...

New Team
EP U21: Danska - Srbija

Danska je U21 Europsko prvenstvo otvorila porazom od favorizirane Njemačke, no nakon toga Frederiksenova je momčad pobjedom nad Austrijom sačuvala nadu u mogućnost plasmana ...

New Team
Copa America: Kolumbija - Peru

Kolumbijski nogometaši kompletan su posao u skupini B napravili u 180 minuta. Pobijedili su Argentinu 2-0 i Katar 1-0 čime su osigurali ne samo četvrtfinale, ve...

New Team
BBL: Bayern M - Alba B

I druga utakmica serija donijela je sličan scenarij kao prva, ponovno je bilo poprilično tijesno (82-77), a Bayern je opet protivnika uspio zadržati znatno ispod njih...