1xBit

Kladionice

1xbit

Nedavno smo vidjeli kako se norma u industriji klađenja pomiče u drugom smjeru. Prije prošlog desetljeća, većina dostupnih platformi za klađenje dopuštala je samo uplate i oklade u fiat valuti. Međutim, s obzirom da kriptovalute zauzimaju prostor i dobivaju zamah u posljednje vrijeme, sve više platformi za online klađenje prilagođava se korištenju kriptovaluta za obradu plaćanja na svojim stranicama.

U suštini, kripto klađenje je oblik klađenja koji omogućuje korištenje kriptovalute kao sredstva plaćanja na web stranici. Većina platformi za internetsko klađenje danas nudi opcije koje korisnicima omogućuju obradu plaćanja bilo korištenjem fiat ili određene kriptovalute - posebno Bitcoin i USDT. No postoji nekoliko odabranih koji cijelu svoju uslugu nude uz upotrebu kriptovalute za obradu plaćanja bez mogućnosti korištenja fiat alternativa. Jedna od takvih platformi za online klađenje je 1xBit.

Evo kratkog pogleda na neke od prednosti klađenja s kripto na nogomet na 1xBit:

  • Kupci imaju slobodu zaštititi svoj identitet jer platforma teži decentralizaciji.
  • Uplate se obično brže obrađuju.
  • Niske transakcijske naknade naplaćuju se za svako obrađeno plaćanje jer je to uobičajeni standard korištenja kripta.
  • Postoji velik izbor opcija kripto plaćanja.

O svim ovim dobrobitima bit će riječi u svim detaljima u nastavku teksta.

Savjeti za ulazak u kripto klađenje na nogomet

U nastavku dat ćemo vam savjete koje biste trebali slijediti kako biste osigurali nesmetan prelaz na kripto klađenje.

Počnite sa sitraživanjem

Ovo je jedan savjet koji nikada neće biti podcijenjen. Vaš glatki prijelaz na kripto klađenje uvelike ovisi o tome koliko informacija imate. Istraživanje postaje vrlo važno, posebno ako ste početnik u kripto klađenju ili općenito u kripto valutama. Želite naći informacije o nekim od dostupnih kriptovaluta, načinu korištenja, promjenljivosti i generalno njihovoj održivosti. To će vam pomoći da saznate koje su najstabilnije kriptovalute i kako se mogu koristiti, a dodatno će vam biti od koristi na ovom putovanju.

Kupite željenu kripto opciju

Nakon što uradite svoje istraživanje, trebali biste imati jasnu sliku o vrsti kriptovaluti koju ćete kupiti, i to s dobrim razlogom. Posjedovanje tih informacija držat će vas podalje od početničkih pogrešaka koje ljudi čine kada kupuju kriptovalutu jer je ona varijabilna i s vremenom otkriju da je vrlo nestabilna i nepostojana. Nakon što ste naoružani informacijama, sada možete nastaviti s kupnjom kriptovalute po vašem izboru. Danas je dostupno mnoštvo mjenjačnica koje vam daju mogućnost plaćanja kripto valutama. Jedna od trenutno najvećih kripto mjenjačnica je blockchain.com.

Pronađite platformu na kojoj se možete početi kladiti

Sada znate koju kriptovalutu kupiti i obavili ste kupnju, sljedeća razumna linija djelovanja je odlučiti gdje želite da nastavite svoje putovanje s klađenjem na kriptovalute. Jedna od najvećih platformi za kripto klađenje danas je 1xBit - vrhunska platforma za kripto klađenje koja je prosutna na tržištu od 2016. Web stranica poznata je po ogromnoj sportskoj kladionici i golemim bonusima za igrače.

Registrirajte se i izvršite uplatu

Nakon što ste odabrali željenu platformu za kripto klađenje, logično je da želite otvoriti račun i izvršiti polog. Za platformu kao što je 1xBit, registracija je vrlo jednostavna jer su potrebni samo vaš email i lozinka. Sada kada ste to obavili, slijedeći korak jepolog sredstava za klađenje. Želite proći kroz opcije kripto plaćanja dostupne na platformi i odabrati jednu kriptovalutu za koju znate da ste je već kupili. Zatim ćete dobiti adresu novčanika u koji možete položiti novac iz svog novčanika na kripto mjenjačnici na kojoj ste obavili prethodnu kupnju.

Kladite se i zaradite

Sada kada ste prošli kroz sve odgovarajuće stavke, sljedeći korak je da počnete istraživati mogućnosti klađenja na nogomet dostupne na platformi i počnete zarađivati. Na 1xBit vaš je prijelaz obično lakši jer dobivate primamljive bonuse koje možete iskoristiti za svoju dobit. Također, na 1xBit blogu možete pronaći brojne vodiče i savjete za klađenje - ovaj se odjeljak redovito ažurira najnovijim vijestima iz nogometnog svijeta.

1xBit prednosti

U ovom odjeljku detaljnije ćemo se pozabaviti nekim od prednosti klađenja na 1xBit.

Bonus dobrodošlice do 7 BTC

Ovo je jedna od najatraktivnijih ponuda koje ćete pronaći na bilo kojoj platformi. 1xBit namjerava učiniti prijelaz svakog korisnika vrlo glatkim i kao takav, namjerava ići ovim putem gdje korisnici imaju priliku zaraditi do 7 BTC u bonusima. Ovi bonusi se zarađuju nakon vašeg prvod do četvrtog depozita.

Preko 40 kriptovaluta

Kao što smo gore nagovijestili, 1xBit isključivo nudi kriptovalute kao sredstvo plaćanja, bez odredbe za korištenje fiata. Uz razumijevanje da različiti korisnici imaju različite kripto preferencije, 1xBit osigurava da trenutno prihvata više preko 40 kriptovaluta dostupnih za plaćanje. Zanimljivo, platforma također redovno ažurira svoje dostupne kriptovalute kako bi uključila što više opcija.

Instant isplate

Ako ste imali iskustva s klađenjem na tradicionalnim platformama za klađenje, znat ćete da se isplate obrađuju sporo. Za mnoge web stranice obrada isplate može trajati čak pet sati. Ovo je jedno područje u kojem 1xBit pokušava to učiniti bolje. Budući da su plaćanja na 1xBit isključivo temeljena na kripto, obično su brža. Na web stranici možete jednostavno podići svoj dobitak i prije kraja tog dana vidjet ćete da je upisan u vaš novčanik. Ovo je neka pogodnost koju vam pruža klađenje na 1xBit.

Potpuna anonimnost

Jedna od glavnih mantri 1xBita je anonimnost. Budući da platforma napreduje na decentralizaciji kao platforma za kripto klađenje, korisnici se ne moraju zamarati time što će im biti narušena privatnost. Na 1xBit-u možete vršiti plaćanja, kladiti se, osvajati novac i povlačiti sredstva bez potrebe za unosom svojih podataka. Platforma to uglavnom omogućuje tako što vidi da su samo vaša adresa e-pošte i lozinka potrebni prilikom registracije računa. Nadalje, dostupne opcije kripto plaćanja funkcioniraju bez potrebe za objavljivanjem osobnih podataka.

Širok raspon ponude klađenja na nogomet

Imati širok raspon mogućnosti klađenja na nogomet koji se može iskoristiti jedan je od glavnih kriterija koji većina kladioničara uzima u obzir prije nego što odaberu platformu kojoj će se pokloniti. To su informacije koje nisu izgubljene na 1xBit-u što dodatno utječe na njihovu široku dostupnost opcija klađenja. 1xBit razumije da većina nogometnih entuzijasta ima različite interese u smislu preferiranih tržišta klađenja. Kao takva, platforma osigurava da su mogućnosti klađenja koje su dostupne posebno na nogomet vrlo široke. U vrijeme pisanja ove recenzije, možete pronaći čak 500 opcija klađenja na svaku nogometnu utakmicu dostupnu na 1xBit.

Zaključak

Sada kada imate ideju o tome što uključuje kripto klađenje na nogomet i najbolju platformu za početak vašeg putovanja, iskoristite već danas kako ne biste propustili ove pogodnosti. Registrirajte se sada s promo kodom ZLATO i ostvarite bonus od 125% na prvi depozit!

1xBit na društvenim mrežama:

Twitter | Instagram | Telegram | Telegram Contest Channel