WilliamHill

Kladionice

WilliamHill homepage

WilliamHill je jedna od najstarijih kladionica i svakako najcjenjenija kladionica u Ujedinjenom Kraljevstvu. Sa skoro 80 godina iskustva u sportskom klađenju WilliamHill kladionica je poznata kao “otac klađenja” na Otoku i šire. Svoje usluge na internetu pružaju još od 1998. godine.

Otvaranje računa

Da bi se mogli kladiti potrebno je prvo otvoriti račun. Dovoljno je da na samom vrhu njihove stranice kliknete na „Join Now“ i otvorit će vam se prozor sa obrascem koji je potrebno popuniti ispunivši vaše osobne i kontakt podatke, te željeno korisničko ime i šifru koju ćete koristiti pri ulasku i izlasku iz vašeg računa i na kraju odabrati osnovne postavke poput jezika i željenu vrstu kvota. Nakon završenog procesa prijave pristupate odabiru valute i načina uplate, odnosno isplate.

Sportsko Klađenje

WilliamHill je najviše fokusiran na događaje od interesa u Irskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu. Tako su nogomet i utrke konja najzastupljenije, ali ne zaostaju mnogo ni ostali popularni i oni manje popularni sportovi. Za pohvaliti je i pokrivenost američkih sportova. Ono što također karakteriše WilliamHill jesu i specijalne opklade na igrače, timove a posebno na trenere. Pojave li se u mediji priče od odlasku ili dolasku nekog igrača ili trenera, šanse su da je WilliamHill već izbacio svoju specijalnu ponudu. Osim standardnog klađenja na 1, X, 2 i dvoznaka možete se kladiti na poluvremena, poluvrijeme/kraj, hendikep, azijski hendikep, under/over, broj golova, specijalna klađenja, tačan rezultat, i mnogo drugih vrsta klađenja.

U ponudi je također i odlično Live klađenje uz veliki broj video prenosa uživo (WHTV).

Na WilliamHill možete igrati i Passoker koji predstavlja zanimljiv i uzbudljiv način live klađenja gdje možete predviđati naredni događaj na utakmici koja ide trenutno uživo. *Passoker mogu igrati samo oni koji su izabrali Funtu (GPB) kao platnu valutu prilikom registracije.

Tenis pravilo: Opklada je važeća ukoliko je odigran cijeli meč.

Bonusi i promocije

WilliamHill trenutno nudi besplatnu opkladu do £25/25€. Potrebno je uplatiti £5/5€ ili više na prvu opkladu sa minimalnom kvotom 1.20, a WilliamHill će vam dati besplatu opkladu u uplaćenom iznosu do £25/25€. Promocija važi za igrače iz UK, Irske, Kanade i Holandije.

Ostalo

WilliamHill ima rezultate uživo i statistike kako za nogomet, tako i za većinu ostalih sportova. Možete se kladiti i preko mobitela putem web browsera ili programa koji je za sada dostupan samo za iPhone.

Video prenosi (WHTV) sadrži veliki broj video prenosa uživo iz raznih sportova i liga.

Zaključak

Generalno gledajući WilliamHill je kladionica koja će pružiti mnogo toga svom igraču. Jedina zamjerka je što je orijentiranost prema Velikoj Britaniji primjetna kroz ponudu, zbog čega i jeste jedna od najpopularnijih kladionica na otoku.

Podrška

Jezici

Valute

Podrška na WilliamHill dostupna je 24 sata, 7 dana u sedmici preko e-maila, telefona ili direktnog chata na stranici. Stranicu je moguće pregledati na jednom od sljedećih jezika: Engleski, Srpski (polovično), Slovenski (polovično), Španski, Italijanski, Njemački, Danski, Švedski, Norveški, Portugalski, Poljski, Rumunski, Bugarski, Mađarski, Slovački, Turski, Finski Uplatu možete izvršiti u sljedećim valutama: EUR, GPB, USD; AUD, CAD, CHF, DKK, HKD, JPY, SEK, SGD

Uplata/Isplata

Uplatu možete izvršiti preko

Bankovni transfer VISA electron VISA MasterCard maestro skrill PayPal

neteller Ukash webmoney clickandbuy sofort click2pay Giropay PaySafeCard

Isplatiti možete preko

Bankovni transfer VISA electron VISA MasterCard maestro skrill PayPal

neteller click2pay clickandbuy

 

Ovdje možete otvoriti račun na WilliamHill

Tagovi: WilliamHill