Marathonbet

Kladionice

Marathonbet homepage

Marathonbet.com kladionica je osnovana 1997. godine i od tada je prati visoka reputacija građena na povjerenju. Svoje kladionice ima širom Ujedinjenog Kraljevsta a svijetu online kladionica Marathonbet se pridružio 2000. godine.

Otvaranje računa

Otvaranje računa je vrlo jednostavno i brzo. Nakon što odete na početnu stranicu, u gornjem desnom uglu kliknite na crveni pravougaonik "Pridružite se sada" i popunite formular za registraciju. Nakon što ste popunili sva polja o ličnim podacima, upisali vašu e-mail adresu te odabrali šifru i sigurnosno pitanje, odaberite postavke za stranicu, prikaz kvota i izaberite valutu u kojoj želite da uplaćujete novac i da se kladite. Nakon toga potrebno je još da potvrdite da ste punoljetni i da se slažete sa uslovima te kliknete na zeleni pravougaonik "Pridružite se sada". Nakon toga otvara vam se prozor da potvrdite tačnos e-mail adrese. Ako ste unjeli tačno e-mail adresu kliknite na "Potvrdi". Za izmjenu e-mail adrese idite na "poništi".

Vaša registracija je skoro završena. Dobit ćete uputstva o načinu aktiviranja naloga na vašu e-mail adresu. Da bi aktivirali nalog potrebno je da kliknete na web adresu iz poruke koju vam je posalo Marathonbet. Ukoliko niste dobili poruku provjerite vaš Junk ili SPam folder.

Sportsko Klađenje

Marathon bet stranica je uređena minimalistički, no neka vas izgled ne zavara. Stranica prati sve najnovije sisteme online zaštite igrača, a prost dizajn fokusiran je na što jednostavniji pregled ponude i klađenje. U ponudi imaju preko 35 sportova, za neke od njih niste vjerovatno ni čuli a ako ste poznavaoc šaha ovdje se možete i na to kladiti. Ako ste ljubitelj američkih sportova, na Marathonbet.com ćete naći nadprosječno visoke kvote na lige poput NFL, NBA, MLB, NHL, AHL, MLS...

U ponudi imaju i odlično klađenje uživo koje pokriva sve sportove i nudi veliki broj događaja tokom dana.

Toto je igra u kojoj igrači polažu opklade na pobjedu domaćina, neriješen rezultat, pobjedu gosta ili tačan konačan rezultat većeg broja prethodno definisanih utakmica. Marathonbet.com prikuplja sve uloge u Toto kasu (monetarni zbir) kojoj igrači doprinose prije početka mečeva. Kada se svi mečevi završe Marathonbet.com dijeli nagradni fond (dio kase) između svih igrača koji su dobili opkladu.

Konstruktor opklade je tip opklade za koju birate 2 virtuelna tima sačinjena od igrača (timovi) koji učestvuju u stvarnim mečevima i polažete opkladu na rezultat tih virtuelnih timova koji se takmiče. Opklade se rješavaju na osnovu ukupnog broja poena koje svi igrači (timovi) osvoje u stvarnim mečevima.

Tenis pravilo: Opklada je važeća ukoliko je odigran najmanje jedan set.

Bonusi i promocije

Advancebets

Budite nagrađeni zbog vijernosti uz Advancebets, jedinstvena i inovativna nova funkcija iz kompanije Marathonbet. Advancebet je dodatna funkcija koja je dostupna ako imate neriješene opklade na nalogu. Uz Advancebets možete da se kladite sa stanjem nula ili da podignete ulog koristeći potencijalne dobitne opklade iz vaših neriješenih opklada.

Garantovane kvote

Marathonbet.com vam povremeno može ponuditi garantovane najbolje kvote za određene trke konja i pasa. To znači da, ukoliko svoju opkladu položite po preliminarnoj kvoti, a početna kvota je veća, vaša opklada biće isplaćena po početnoj kvoti.

Ostalo

Marathonbet nudi klađenje i putem vašeg telefona ili tableta. Kada otvorite stranicu Marathonbet.com preko mobitela odmah pristupate mobilnoj stranici. Također možete skinuti i aplikacije za vaš mobitel ili tablet. Aplikacija je dostupna za za ANdroid i iOS operativne sisteme. Na Marathnobet-u možete igrati i kasino, lotot, te super popularni TOTO sa visokim džek potom. Tu su i konstruktor opklade za sve koji vole više uzbuđenja. Na Marathonbet.com stranici možete se informisati i o svim najnovijim sportskim rezultatima i statistikama.

Zaključak

Naizgled jednostavna i nimalo privlačna stranica u pozadini ima jako puno za ponuditi svakom igraču. Reputaciju u svijetu klađenja su stekli još u 90-im godinama pa o kvalitetu usluge u ovom slučaju ne treba prosuđivati "po koricama". Bogata ponuda, dobri koeficijenti, visok džek pot za TOTO klađenje te redovni bonusi i stranica dostupna na hrvatskom i srpskom jeziku dovoljni su bili razlozi da Marathonbet svrstamo u svoju selekciju kladionica.

Podrška

Jezici

Valute

Podrška na Pinnacle Sports dostupna je putem e-maila, telefona ili chata direktno na stranici. Stranicu je moguće pregledati na jednom od sljedećih jezika: Hrvatski, Srpski, Engleski, Njemački, Francuski, Španski, Italijanski, Portugalski, Češki, Mađarski, Poljski, Turski, Grčki, Bugarski, Ruski, Litvanski, Azerbejdžanski, Uzbekistanski, Gruzijski, Indonezijski, Vjetnamski, Indijski, Tajlandski, Kineski, Tajvanski, Korejski Uplatu možete izvršiti u sljedećim valutama: EUR, USD, GBP; AUD, BGN, DKK, INR, JPY, CAD, CNY, NOK, PLN, RON, RUB, SGD, THB, TWD, TRY, CZK, SEK

Uplata/Isplata

Uplatu možete izvršiti preko

VISA electron VISA MasterCard maestro skrill neteller webmoney

entropay PaySafeCard Moneta.ru EcoPayz

Isplatiti možete preko

VISA electron VISA MasterCard maestro skrill neteller webmoney

entropay PaySafeCard Moneta.ru EcoPayz

 

Ovdje možete otvoriti račun na Marathonbet.com