Opcije plaćanja

Vodič za Klađenje

Sve online kladionice nude razne načine za uplatu i islatu novca. Najviše se koriste kreditne i debitne kartice a sve popularniji su online novčanici kao opcija online plaćanja. Najpoplarniji su Skrill, Neteller i Ukash. Sve vrste uplate i isplate, kako preko kartica tako i preko online novčanika, vrše se uz najveće sigurnosne standarde pri čemu je zaštita vaših bankovnih i ličnih podataka zagarantovana.

Bankovni transfer Uplata novca direktno na bankovni račun kladionice. Nakon što uplaćen iznos sjedne na bankovni račun kladinoice, isti se odmah prebacuje na Vaš račun. Više podataka naći ćete na samoj kladionici.
VISA mastercard VISA kreditna kartica je globalno priznati brand s najmodernijom platnom i sigurnosnom tehnologijom. (www.visaeurope.com)
mastercard MasterCardkreditna kartica je, s 24 miliona prodajnih mjesta, najprihvaćenija platna kartica.(www.mastercard.com)
DinersClub Diners Club je najstarija kreditna kartica s kojom na preko 8,5 miliona mjesta možete obavljati platne transakcije. (www.dinersclub.com)
Maestro Maestro debitna kartica iz kuće MasterCard. Kartica Vam omogućuje plaćanja na najvećoj razini komotnosti i sigurnosti pod krovom društva MasterCard Worldwide. (www.maestrocard.com)
visa electron Visa Electronje debitna kartica kuće VISA.
(www.visaeurope.com)
skrill moneybookers Skrill (Moneybookers) online novčanik vam omogućava da sigurno vršite instantne uplate i isplate. Sve što vam teba je račun na Skrill-u. Otvaranje je besplatno. (www.moneybookers.com)
paypal PayPal - Pomoću PayPal online novčanika na brz i jednostavan način možete vršiti uplatu sredstava na Vaš račun u kladionici. (www.paypal.com)
NETELLER NETELLER vam omogućava da brzo, jednostavno i sigurno vršiti uplate na svoj kladionički račun. NETELLER (UK) Ltd. nudi i mogućnost plaćanja preko interneta. (www.neteller.com)
Click2Pay Click2Pay je online novčanik uz koji možete na jednostavn način vršiti transfer novca online. Sve što vam je potrebno je račnu na Click2Pay koji se otvara besplatno. (www.click2pay.com)
WebMoney Preko WebMoney-ja možete uplatiti novac na svoj kladiteljski račun brzo, lako i sigurno. Sve što trebate imati je otvoren račun na WebMoney-ju. (www.wmtransfer.com)
ClickandBuy ClickandBuy vam omogućuje da sredstva na Vaš račun možete uplaćivati direktnom uplatom. Usluga je brza, sigurna i jednostavna. (www.clickandbuy.com)
Ukash Ukash je dizajniran za osobe koji prilikom kupovine na internetu prednost daju gotovinskom, a ne kartičnom plaćanju. Jednostavno kupite Ukash voucher online ili kod ovlaštenog Ukash prodavača. (www.ukash.com)
Paysafecard Paysafecard - paysafecard je vodeći pružatelj prepaid platnih usluga. Putem paysafecard-a uplate na Vaš bwin račun možete vršiti na brz i siguran način. (www.paysafecard.com)
sofortüberweisung.de sofortüberweisung.de je novi sistem plaćanja putem weba i ima njemački TÜV certifikat na osnovi provjerenog internet bankarstava uz unos PIN/TAN koda za sigurnu i brzu kupovinu putem interneta. (www.sofortüberweisung.de)
giropay Uz giropay izgubljeno vrijeme na transakcije banaka i dugi redovi čekanja su postali prošlost. Uz pomoć ove metode online plaćanja bankovni šalteri dolaze kod Vas! I to iz preko 1.500 njemačkih banaka. (www.giropay.de)
Western Union Western Unionje vodeća svjetska kompanija za usluge transfera novca.(www.westernunion.com)