Jump to content
kladionica.eu Forum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Earlier
 3. Pozz...jucer sam pogodbo tip1 jer je Inter Turku kao domačin pobijejo s 3:2 protiv IFK Helsinki....jedne kladionica imaju HIFK....ja sam napisano kako omaki na Wwin--

  Hvala i lp,Roberto

   

   

  1. Necko01

   Necko01

   Moja greška.  Bit će ispravljeno, pozdrav..

 4. Pozdrav....

  Molim za 3 dana(do 25.7.) otvorite poste za takmičenje...radim u Austriji i nemam komputera sobom zato ja dolazim kuči svakih 14 dana....Ipak ovo bude ponovo moje takmičenje ove godine!!

   

  Hvala i lp

 5. Pozdrav Acer....

   

  Ja ću platiti nakon 15.5. 2020 na Wwin....pa ako dobijem bonus, dobijem ako ne....ne....

   

  Lp

 6. Poštovani, Tražim ozbiljne i ambiciozne kandidate, minimalno 18 godina, za promociju naše Web stranice i izgradnju saradničkog tima. Naša fiirma se bavi pružanjem online igara na sreću i sportskim klađenjem. Dani nas dijele od dobitka MGA Licence (Malta Gaming Authority), te bi trebali započeti sa radom za 4 nedelje. Radno vrijeme je fleksibilno, što znači da sami određujete tempo posla jer se posao može obavljati i od kuće. Obuka i registracija su besplatni. Treba Vam samo kompjuter/laptop i pametni telefon sa Internet vezom, malo dobre volje i upornosti što Vam je dovoljno za izgradnju uspješnog Tima. Vasa plata (procenat%) se isplaćuje do svakog 10 u mjesecu, po učinku. Molio bih sve zainteresirane da posjete ovu Web adressu; http://affiliate.betworld247.com S uzbuđenjem Vas očekujem jer samo zajedno možemo biti uspješni i napraviti uspješan TIM.
 1. Load more activity
Double Bet banner 300x600


×