Jump to content
kladionica.eu Forum

legenda

Members
  • Content Count

    6543
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by legenda

  1. legenda

    Prijedlozi,sugestije,kritike...

    A nevjerovatno pa ti jarane kako posta moderator sve samo pametne ideje dajes! :neznam :idemo :idemo :idemo Bilo je tako nesto slicno al davno prije i zvalo se ST BOMBA i tu smo mi stavljali neki sedmicni tiket s po 2 para za svaki dan i to je bio tiket od 14 parova i mogu ti reci da smo uvijek bili tu negdje blizu i imali smo 11 do 12 pogodaka al ta raja vise nije tu! Meni je super ideja recimo ja volim analizirati al gdje da to radim kad ovo neko takmicenje kao moram biti regisrtovan na neku online kladu!E toga kod mene nema jer je meni ceif otici tamo i nalupati ono sto se meni lupa u tom trenu!Nekad i upali!
  2. legenda

    Vicevi

    ooooo: ooooo: ooooo: ooooo: ooooo: ooooo: ooooo:
  3. legenda

    Šta slušate upravo?

    Ev da i ja nest napisem ovdje! Proteklih dana sam slusao samo nasu domacu muziku, dakle DIVLJE JAGODE (vjerovatno ste primjetili to)heheehehe A ev danas sam se bacio malo na Riblju Corbu, a kasnije vjerovatno Prljavo kazaliste!
  4. legenda

    Upoznavanja

    Vidim ljudi pitaju KO JE TA LEGENDA pa reko da se i ja predstavim! Zovem se Hadis i rodjeni sam BISCANIN koji je prije 2 godine dosao u Austriju (Linz) na studij!Imam 24 godine i trenutno nisam ozenjen iako se o toj zenidbi u zadnje vrijeme pravo suska! Hobi mi je NOGOMET I SVE STO JE VEZAN UZ NOGOMET! Drugi mi je hobi kladjenje al moram vam odmah reci da je moj najveci dobitak bio 450 maraka i to podavno! Imam taj SINDROM "JEDNA POGRESNA UTAKMICA!" pa zato i imam cijelu kolekciju takvih listica na kojima je verovali ili ne JEDAN NOVI GOLF 5 (naravno GTI)!!! Et drago mi je da ovdje ima i "starijih" kladionicara od kojih sigurno mozemo puno toga nauciti!
×