Jump to content
kladionica.eu Forum

kameny

Members
  • Content Count

    621
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

3 Followers

About kameny

  • Rank
    Moderator
  • Birthday 02/03/1980

Profile Information

  • Location
    Osijek
  1. kameny

    Dres Rome

    Da li tko zna gdje ima da se kupi dres Rome (DiADORIN) i ako ima natpis Totti.Cura ga obo
  2. kameny

    Prirodni antibiotik

    Koloidna srebrna voda koristi ljudskom organizmu u prevenciji i lečenju infektivnih bolesti, kao i jačanju i podmlađivanju organizma vi
  3. kameny

    1000 Eura

    Ekipa,odigrao sam jednu nagradnu igru u kojoj bi mi Vi mogli također pomoći. Od Vas tra
  4. kameny

    POMOĆ

    Bravo care pa kako se nisam sjetio toga ja imam njihov program za obradu i pravljenje DVDa,strašna stvar,sad ću nać na netu i skinut.Care imaš pivo kad naiđeš u Osijek. cuga1
  5. kameny

    POMOĆ

    Potreban mi je program za obradu fotografija koji može okolo slike napravit kao okvir ili ramu u obliku procvjetalih ruža,zelenila i tako sličnog. Ako netko zna koji to program ima neka mi napiše njegovo ime. Hvala : pozdrav:
  6. kameny

    LimWire Pro

    Ja to koristim već dvje godine i zadovoljan sam,ako mi zatreba koja pjesma tu uvijek nađem bravo::
  7. kameny

    Mobiteli

    Splićo care evo za tebe pila za 1 kunu kod mene. Najbolji mobitel ikad napravit.
  8. kameny

    JAKO SKUPO,ALI KORISNO

    Sumnjam da ima on line. Pa nebi netko proizvodio i prodavao tako skupo,a netko dao za džabe na netu. Imak je ovo program koji prepoznaje gramatiku jezika i točno prevodi,jer prilikom pokretanja programa on se spaja na njihov server i tako radi,bilo je potrebno probit lozinku za njihov srever,i kad pokreneš program dolje pokraj sata se pokaže znak srevera da je povezan,ma šta da ti sad objašnjavam,ali je odličan. Program je oko 700 mb,ali mu treba malo više od 2 gb slobodnog prostora da bi se instalirao,to je malo frka,puno traži.
  9. Ekipa imam jako dobar i jako skup program koji sam danima riješavao i napokon riješio.Program je za prevođenje komplet stranice i teksta,znači nije riječnik. Lako se instalira,ali je malo teže sa svim crackovima da se ubace,ali kad se sve riješi jednostavno je. Prevodi dosta jezika na engleski,i sve kontra i kako mu ti odrediš. Cijena je 1199 dolara. Evo link ako ne vjerujete :http://shop.systransoft.com/dr/sat5/ec_MAIN.Entry16?SP=10024&PN=29&xid=28102&V1=11033618&V2=11033618&V3=1&V5=&V4=10&S1=&S2=&S3=&S4=&S5=&CUR=840&DSP=0&PGRP=0&ABCODE=&CACHE_ID=199755 Global Language Pack English into/from Spanish, French, German, Italian, Portuguese, Swedish, Dutch, Russian, Chinese, Japanese, Korean i obrnuto.
  10. kameny

    Smiješne slike

    Aha
  11. kameny

    Vicevi

    Pronađite uljeza!!! hahah:
×