Jump to content
kladionica.eu Forum

kameny

Members
 • Content Count

  621
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

3 Followers

About kameny

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 02/03/1980

Profile Information

 • Location
  Osijek
 1. kameny

  Dres Rome

  Da li tko zna gdje ima da se kupi dres Rome (DiADORIN) i ako ima natpis Totti.Cura ga obo
 2. kameny

  Prirodni antibiotik

  Koloidna srebrna voda koristi ljudskom organizmu u prevenciji i lečenju infektivnih bolesti, kao i jačanju i podmlađivanju organizma vi
 3. kameny

  1000 Eura

  Ekipa,odigrao sam jednu nagradnu igru u kojoj bi mi Vi mogli također pomoći. Od Vas tra
 4. kameny

  POMOĆ

  Bravo care pa kako se nisam sjetio toga ja imam njihov program za obradu i pravljenje DVDa,strašna stvar,sad ću nać na netu i skinut.Care imaš pivo kad naiđeš u Osijek. cuga1
 5. kameny

  POMOĆ

  Potreban mi je program za obradu fotografija koji može okolo slike napravit kao okvir ili ramu u obliku procvjetalih ruža,zelenila i tako sličnog. Ako netko zna koji to program ima neka mi napiše njegovo ime. Hvala : pozdrav:
 6. kameny

  LimWire Pro

  Ja to koristim već dvje godine i zadovoljan sam,ako mi zatreba koja pjesma tu uvijek nađem bravo::
 7. kameny

  Mobiteli

  Splićo care evo za tebe pila za 1 kunu kod mene. Najbolji mobitel ikad napravit.
 8. kameny

  JAKO SKUPO,ALI KORISNO

  Sumnjam da ima on line. Pa nebi netko proizvodio i prodavao tako skupo,a netko dao za džabe na netu. Imak je ovo program koji prepoznaje gramatiku jezika i točno prevodi,jer prilikom pokretanja programa on se spaja na njihov server i tako radi,bilo je potrebno probit lozinku za njihov srever,i kad pokreneš program dolje pokraj sata se pokaže znak srevera da je povezan,ma šta da ti sad objašnjavam,ali je odličan. Program je oko 700 mb,ali mu treba malo više od 2 gb slobodnog prostora da bi se instalirao,to je malo frka,puno traži.
 9. Ekipa imam jako dobar i jako skup program koji sam danima riješavao i napokon riješio.Program je za prevođenje komplet stranice i teksta,znači nije riječnik. Lako se instalira,ali je malo teže sa svim crackovima da se ubace,ali kad se sve riješi jednostavno je. Prevodi dosta jezika na engleski,i sve kontra i kako mu ti odrediš. Cijena je 1199 dolara. Evo link ako ne vjerujete :http://shop.systransoft.com/dr/sat5/ec_MAIN.Entry16?SP=10024&PN=29&xid=28102&V1=11033618&V2=11033618&V3=1&V5=&V4=10&S1=&S2=&S3=&S4=&S5=&CUR=840&DSP=0&PGRP=0&ABCODE=&CACHE_ID=199755 Global Language Pack English into/from Spanish, French, German, Italian, Portuguese, Swedish, Dutch, Russian, Chinese, Japanese, Korean i obrnuto.
 10. kameny

  Smiješne slike

  Aha
 11. kameny

  Vicevi

  Pronađite uljeza!!! hahah:
×