mahta 134 Posted October 18, 2010 :predaj Sto nas navuce na ovo zlo. plac: 3:2 za splicu uz jedan remi. plac: Share this post Link to post Share on other sites
Tormentor 0 Posted October 18, 2010 Ako se na ovo niste navukli, na ovo sigurno hocete, pa 2x razmislite prije nego sto pocnete plac: :predaj ko hoce da mi pomogne da nabijem rating? plac: Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted October 18, 2010 :predaj ko hoce da mi pomogne da nabijem rating? plac: ajd napravi plac: nikad dosta fff Share this post Link to post Share on other sites
Tormentor 0 Posted October 18, 2010 ajd napravi plac:nikad dosta fff osvanut ce room (ili ti napravi) na global friendly za 15-20 minuta, ok? :predaj dobio sam info da imaju neka jaka dvojica, pa odoh da vidim koliko jaki plac: Share this post Link to post Share on other sites
sused 103 Posted October 18, 2010 niste normalni :predaj Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted October 18, 2010 osvanut ce room (ili ti napravi) na global friendly za 15-20 minuta, ok? :predaj dobio sam info da imaju neka jaka dvojica, pa odoh da vidim koliko jaki plac: plac:: Share this post Link to post Share on other sites
Tormentor 0 Posted October 18, 2010 fff: :predaj prejaki su plac: 2:1 lagano fff ti zaspo? plac: Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted October 18, 2010 aj čekam te u Europe Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted October 18, 2010 ajmo dvojica protiv splicana bacit :predaj Share this post Link to post Share on other sites
Tormentor 0 Posted October 18, 2010 ajmo dvojica protiv splicana bacit :psiho ko je drugi :psiho Share this post Link to post Share on other sites
magistar 0 Posted October 19, 2010 kako se to igra,ja jedino imam talenta u tim jebenim igricama pa da mi pokazete pa da vas razbacam sve i da sebi uljepsam dan i zadivim mamu Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted October 19, 2010 ajmo dvoje sarajlije za jedan meč Hajduk- Sarajevo soba sigurantip pass: diko zadnji lobby Share this post Link to post Share on other sites