Tormentor 0 Posted October 19, 2010 mogu ja i sam :ludonja Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted October 19, 2010 mogu ja i sam :ludonja uđi pa ako niko ne dođe mo Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted October 19, 2010 mahta je tu, ajde :ludonja Share this post Link to post Share on other sites
RadojeBem 18 Posted October 19, 2010 jeste bolesni :ludonja Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted October 21, 2010 vakat je? jupiii ima li zainteresiranih? jupiii Share this post Link to post Share on other sites
Tormentor 0 Posted October 21, 2010 vakat je? jupiii ima li zainteresiranih? jupiii cemu vakat, tome je i vrijeme jupiii ubili ih jupiii a vas dvojicu cekam na revansu 2vs1 jupiii Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted October 21, 2010 cemu vakat, tome je i vrijeme jupiii a vas dvojicu cekam na revansu 2vs1 jupiii hajde kreiraj pa da bacimo 2vs2 jupiii samo da kazem da sam ja najslabiji pa mi dodijelite kvalitetnog suigraca... jupiii jupiii Share this post Link to post Share on other sites
mahta 134 Posted October 21, 2010 Prijavio bih se ako ima mjesta. jupiii Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted October 21, 2010 Prijavio bih se ako ima mjesta. jupiii pa tebe i racunam... jupiii jos splico ili lerMa...ili ako neko drugi hoce... jupiii Share this post Link to post Share on other sites
Tormentor 0 Posted October 21, 2010 nego ima li ko da nije patch odradio? jupiii a apartman je tu: Global Worldwide Friendly #1 room: SiguranTip pass: avdic jupiii Share this post Link to post Share on other sites
lerMa 122 Posted October 21, 2010 nego ima li ko da nije patch odradio? jupiii a apartman je tu: Global Worldwide Friendly #1 room: SiguranTip pass: avdic jupiii jupiii evo ja cu jednu brzinski... Share this post Link to post Share on other sites
mahta 134 Posted October 21, 2010 Frane cekaj u redu. jupiii jupiii Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted October 21, 2010 Frane cekaj u redu. jupiii jupiii gdje je Vrane kad ga trebamo jupiii jupiii Share this post Link to post Share on other sites