Tormentor 0 Posted October 21, 2010 zike jesi sam odradio 3.? jupiii Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted October 21, 2010 zike jesi sam odradio 3.? jupiii ma nisam uspio...zalagalo meni i lerMi...mada sam imao inicijativu jupiii jupiii ali zaledjen teren nas je sprijecio da pruzimo vrhunsku predstavu... jupiii jupiii igram lose odbranu...zapravo i ne znam da je igram jupiii :psiho a vezni dio ide nekako... jupiii Share this post Link to post Share on other sites
Tormentor 0 Posted October 21, 2010 ma nisam uspio...zalagalo meni i lerMi...mada sam imao inicijativu jupiii jupiii ali zaledjen teren nas je sprijecio da pruzimo vrhunsku predstavu... jupiii jupiii igram lose odbranu...zapravo i ne znam da je igram :psiho :hahah: a vezni dio ide nekako... jupiii jupiii ma mjera smo odigrali dzanele mi... :psiho otvaranje, pasovi, zavrsnica, sve na mjestu jupiii Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted October 21, 2010 jupiii ma mjera smo odigrali dzanele mi... :psiho otvaranje, pasovi, zavrsnica, sve na mjestu jupiii za kreiranje me ne diraj...dribling i soliranje su mi druga imena :psiho :hahah: ali odbrana jupiii jupiii sva sreca pa si ti pokrivao jupiii al za nas Genova i Pao kao Chelsea i Real jupiii jupiii Share this post Link to post Share on other sites
mahta 134 Posted October 21, 2010 Sto ne gumo hvalisavaca. jupiii jupiii jupiii jupiii jupiii jupiii jupiii Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted October 21, 2010 Sto ne gumo hvalisavaca. jupiii :psiho :psiho :hahah: :predaj Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted October 22, 2010 gdje je Vrane kad ga trebamo :ludonja :ludonja ne mogu ovih dana igrat noću :psiho Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted October 22, 2010 to ti je bolan realnost... :ludonja :ludonja :psiho u jednom trenutku sam pomislio da igra Sarajevo protiv Selje,kako smo vas derali sa onom Genovom :psiho :psiho Genoa im je rak rana plac: Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted October 22, 2010 ne mogu ovih dana igrat noću :ludonja a veceras :ludonja Genoa im je rak rana :psiho :psiho :psiho Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted October 22, 2010 a veceras :ludonja :psiho :psiho te Share this post Link to post Share on other sites
mahta 134 Posted October 31, 2010 lobby GWF soba ST pass PES Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted October 31, 2010 lobby GWF soba ST pass PES evo u 01:05 :bravo Share this post Link to post Share on other sites
mahta 134 Posted October 31, 2010 evo u 01:05 :predaj :bravo Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted November 1, 2010 lobby GWF soba ST pass PES Za Share this post Link to post Share on other sites