Guest Lonsdale Posted August 7, 2006 Imal ko iz sarajeva da mi proda biciklo pony??? Share this post Link to post Share on other sites
hasse 2 Posted August 7, 2006 Imal ko iz sarajeva da mi proda biciklo pony??? 42702[/snapback] hahah: hahah: to se ne prodaje..to se poklanja valjda ili se cuva da mu poraste vrijednos kao antikvitet : pozdrav: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Lonsdale Posted August 7, 2006 hahah: hahah: to se ne prodaje..to se poklanja valjda ili se cuva da mu poraste vrijednos kao antikvitet : pozdrav: 42724[/snapback] Pa ako ti imas da mi poklonis pokloni. 061390757, moj broj telefona, ja sam na otoci, pa me nazovi sutra kad budes donosio. Share this post Link to post Share on other sites
hasse 2 Posted August 7, 2006 Pa ako ti imas da mi poklonis pokloni. 061390757, moj broj telefona, ja sam na otoci, pa me nazovi sutra kad budes donosio. 42739[/snapback] ma nemam, odakle mi drug.... imo sam pony-ja prije rata..al je izgorio zajedno sa stanom..i od njega ostala samo metalna ploca debljine 5mm : pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Lonsdale 2 Posted August 9, 2006 (edited) e voli ga zao mi za stan : pozdrav , a i za tog ponija : pozdrav Edited August 9, 2006 by Lonsdale Share this post Link to post Share on other sites