RiKKY 0 Posted May 10, 2013 Voze se dva covjeka u autu i kaže onaj iza: • UDARA TI AUSPUH. • AAAAA, ŠTA REČE? • UDARA TI AUSPUH! • NEEE ČUJEM! • AMA AUSPUH TI UDARA! • MA NE ČUJEM TE NIŠTA BOLA, AUSPUH MI UDARA! Share this post Link to post Share on other sites
RiKKY 0 Posted May 11, 2013 Ode Mujo kod Torabija. On ga pomilova po trbuhu i reče: - "Prohodat češ!" Pomisli Mujo: - "Jah budale, pa ja hodam!" Kad Mujo izađe pred Zetru, a ono, NEMA GOLFA! Share this post Link to post Share on other sites
RiKKY 0 Posted May 12, 2013 Zove Haso iz Njemačke brata Muju i pita: - Šta želiš da ti donesem, buraz? Mujo: - Ako možeš, kupi mi Iphone, to mi je želja. Haso: - Ma, nema problema, 4 ili 5? Mujo: - Jok brate, jedan mi donesi, dosta mi je jedan.. :DD Share this post Link to post Share on other sites
RiKKY 0 Posted May 12, 2013 Ušao slepac zabunom u bar za žene i naručio sebi piće. Nakon kraćeg vremena vikne slepac konobarici: - "Hoćeš li čuti vic o plavušama?" Iste sekunde bar je utihnuo, a žena pored njega kaže: - "Pre nego što ispričaš vic o plavušama, moram ti reći pet razloga zašto ga ne bi smeo ispričati, pa ti razmisli." - "1. konobarica je plavuša" - "2. ja sam plavuša od 90 kg sa crnim pojasom" - "3. do mene je plavuša koja trenira rvanje" - "4. tu iza tebe je plavuša policajka" - "5. izbacivač je plavuša" - "Priča li ti se i dalje vic o plavušama?" Slepac odgovori: - "Ma jok, pa da ga moram 5 puta objašnjavati" Share this post Link to post Share on other sites
Bedboj 0 Posted May 13, 2013 Šta pevaju dve lezbejke?“Sve je isto samo njega nema…” Share this post Link to post Share on other sites
Bedboj 0 Posted May 13, 2013 Krešu se 2 pedera ispod mosta na Nišavi. U tom trenutku nailazi pandur i pita ovog što jebe:• Šta radiš to?Ovaj mu odgovara:• ‘Ladim kurac u Savu.• To ti nije Sava, to ti je Nišava!• Savo, izlazi iz vode i daj mu ličnu kartu! – na to će peder. Share this post Link to post Share on other sites
Bedboj 0 Posted May 13, 2013 Tri pedera mere svoje alatke i stavljaju ih na sto. Ulazi četvrti:• Ah, švedski sto! Share this post Link to post Share on other sites
Bedboj 0 Posted May 13, 2013 Dođe Perica kod tate i kaže:- Tata, tata, meni je drug rekao da sam peder!- I, jesi ga udario zbog toga?- Nisam.- A što?- Bio je sladak Share this post Link to post Share on other sites
Bedboj 0 Posted May 13, 2013 Učiteljica piše levom rukom po tabli a mali Perica začuđeno glasno viknu: - Učiteljice pa vi nemate dlaka ispod leve miške. Učiteljica reče: - Perice spakuj lepo stvari i idi kući za danas! Sutradan na predavanju učiteljica piše sa desnom rukom i opet Perica glasno prokomentarisa kako učiteljica nema dlaka ni na pazuhu ispod desne ruke. Tu je učiteljici prekipio njegov bezobrazluk te mu reče da se spakuje i da ne dolazi celu nedelju dana u školu. Kada se Perica ponovo pojavio u školi učiteljica ispusti kredu te se sagnu da je podigne a Perica se sagnu da vidi gde se otkotrljala kreda i onda ustade i počne da pakuje svoje stvari. Učiteljica ga upita: - gde se ti pakuješ? Našta joj Perica odgovara: - Za mene je ova školska godina završena. Share this post Link to post Share on other sites
Bedboj 0 Posted May 13, 2013 Kaze Mujo Hasi: Haso svi me zovi konju :A Haso od kad te tako zovu ODGOVORI MUJO:ihhhhaaaaa Share this post Link to post Share on other sites
Bedboj 0 Posted May 13, 2013 Dodje Mujo pjan kuci i cigarom otklucava vrata.Odjednom Fata otvara vrata i pita ona Muju:- ,,Zasto cigarom otkljucavas vrata?A Mujo gleda u cigaru i kaze:- ,,Ako je ovo cigara onda sam ja popusio kluc. Share this post Link to post Share on other sites
Bedboj 0 Posted May 13, 2013 Sve žene žele veće, a ako nema veće, onda je dobro imanje. Share this post Link to post Share on other sites
Bedboj 0 Posted May 13, 2013 Počasti žena sebe faceliftingom za rođendan i bude sasvim zadovoljna rezultatom. Na putu doma zaustavi se u butiku, pa na izlazu upita prodavača:- "Nadam se da Vas ne gnjavim, ali što mislite koliko godina imam?"Prodavač odgovori:- "35", a žena kaze:- "Zapravo, imam 47", i sva zadovoljna izađe iz butika.Skoči zatim do McDonaldsa i nakon što naruči jelo, upita čovjeka za kasom:- "Nadam se da Vas ne gnjavim, ali što mislite koliko godina imam?"Tip odgovori:- "29". Žena kaže:- "Zapravo, imam 47" i izađe sva sretna i zadovoljna.Dok je na stanici čekala autobus, priupita jednog starca isto pitanje.Starac će:- "Ja imam 85 godina, pa moj vid nije kao što je nekad bio, a kad sam bio mlađi imao sam vatreni način za doznati Vaše godina, samo bi u tom slučaju morao zavući ruku u vaše gaće".Kako nije bilo nikog uokolo, a znatiželja čini svoje, žena pristane. Stari zavuče ruku u njene gaće, nježno čeprka jedno 5 minuta, zatim izvadi ruku van pa reče:- "47."Žena uzviknu:- "Pa to je nevjerojatno. Kako ste pogodili?!"Stari odgovori:- "Bio sam iza Vas u McDonaldsu." Share this post Link to post Share on other sites
Bedboj 0 Posted May 13, 2013 Žena i muž ujutro razgovaraju:- Dušo, jel bi htio da nam spremim šunku sa jajima? Pa da nam skuham kavicu?- Ne… To je zbog Viagre… Stvarno sam zbog tog lijeka sav apetit izgubio…Kad je došlo vrijeme ručka:- Dušo, mogu da nam začas spremim gotovu juhu i da spremim ono meso…- Ne… To je zbog Viagre… Stvarno sam zbog tog lijeka sav apetit izgubio…Kad je došlo vrijeme večere:- Dušo, da nam začas spremim sendviče i čaj?- Ne… To je zbog Viagre… Stvarno sam zbog tog lijeka sav apetit izgubio…- Pa dobro, čovječe, silazi već jednom s mene, ja umirem od gladi! Share this post Link to post Share on other sites