Snoop 1 Posted August 2, 2013 -Tata, kako sam se ja rodio?-Evo ovako :tata i mama su napravili jedan copy / paste najetnom cetu na MSN. tata je onda dao mamisastanak preko e- mail- a u WC -u u jednomcybercafe- u. onda je mama napravila nekolikodownload- a sa tatinom memory stick - om . kadje tata bio spreman za upload , primetili smoda nismo stavili firewall. posto je bilo kasnoda se koristi delete , 9 meseci kasnije nam jestigao opasni virus. Share this post Link to post Share on other sites
Snoop 1 Posted August 2, 2013 Pričaju mujo i haso u zatvoru kaže mujo:- haso, šta je tebe dovelo u zatvor? - Sudbina ,odgovara haso, a tebe ? - Pa policija , kaže mujo Share this post Link to post Share on other sites
Snoop 1 Posted August 2, 2013 Pita Mujo Fatu:• Kako se ti ne iznerviraš kad se izderem na tebe?Fata će smireno:• Pa lepo, odem da očistim WC.• A kako ti to pomaže?• Koristim tvoju četkicu za zube! Share this post Link to post Share on other sites
bergamo 15 Posted October 2, 2013 idu dvije cackalice ulicom i sretnu lizalicu i kaze cakcalica vidi ovog glavonju :D Share this post Link to post Share on other sites
bergamo 15 Posted October 2, 2013 Idu dvije dlake ulicom , jednu zgaze kola a ovu drugu za dlaku :) Share this post Link to post Share on other sites
bergamo 15 Posted October 2, 2013 idu dva krastavca ulicom i vide teglu krastavaca i kazu , bjezmo murija :p Share this post Link to post Share on other sites
lepeza 0 Posted October 3, 2013 kako se zove lav bez grive?ćelav Share this post Link to post Share on other sites
lepeza 0 Posted October 3, 2013 Пита мали Ивица учитељицу:- Учитељице, зашто ви немате дјеце?А учитељица му одговори:- Није ми још рода донјела дјецу.Ивица одмах надода: - Па што нисте спавали са неком другом животињом? Share this post Link to post Share on other sites
lepeza 0 Posted October 3, 2013 Dolazi građevinac u prodavnicu i kaže ''daj mi dvolitru jelena i one saleme''Prodavačica- ''Koliko deka?''Građevinac- ''Deka nas četvorica, nareži dosta'' Share this post Link to post Share on other sites
lepeza 0 Posted October 3, 2013 Pitaju cigu koji sok voli? Onaj od 2 litra. Share this post Link to post Share on other sites
lepeza 0 Posted October 3, 2013 Izašao cigo pred tablu i kaže mu učiteljica da napiše formulu, a on će.- Kakvu formulu? Nisam ja Šumaher. Share this post Link to post Share on other sites
lepeza 0 Posted October 3, 2013 (edited) Došao cigo kod doktora na pregleda, ušao u kabinet i seo. Gleda ga doktor i kaže.- Cigo, bome moraćeš da prestaneš masturbirati.Ciga odgovori:- A što doktore?- Pa da te pregledam. Edited October 3, 2013 by lepeza Share this post Link to post Share on other sites
lepeza 0 Posted October 3, 2013 Zaustavio pandur narkomanku i pita je: - gdje si rodjena?Narkomanka: - e'o me rodjeni, dje si ti?! Share this post Link to post Share on other sites
lepeza 0 Posted October 3, 2013 Kako se zove kurva muslimanka? Nebira Share this post Link to post Share on other sites