lepeza 0 Posted October 3, 2013 Opljačkali Mujo i Haso poštu i svaki uzme po jedan džak.Za nekoliko meseci Mujo pita Hasu:- Šta je bilo u tvom džaku?- Pola miliona evra. Kupio sam kuću, auto… A u tvom?- Ma, pun džak računa. Plaćam pomalo, koliko mogu..... Share this post Link to post Share on other sites
lepeza 0 Posted October 3, 2013 Momak u taxiju jede čokoladu i taxista mu kaže:- To će ti uništiti zube.Momak odgovara :- Moj djed je živio 102 godine.- Zato što je jeo čokoladu?- Ne, nego zato što je gledao svoja posla! Share this post Link to post Share on other sites
lepeza 0 Posted October 3, 2013 Pita Crnogorac djevojku:A đe živiš.?Kaže ona:U bloku 5A on će njoj:Čudo nijesi rekla da živiš u svesku bez linija. Share this post Link to post Share on other sites
lepeza 0 Posted October 3, 2013 Za koga navija uzgajivač lubenica?Za Bostan Seltiks. Share this post Link to post Share on other sites
lepeza 0 Posted October 3, 2013 - A jesam se naradio danas.- Šta si radio?- Propadanja. Nego čujem zaposlio si se.- Aha u struci.- Gdje?- Roštiljnica "Struka" u centru. Share this post Link to post Share on other sites
lepeza 0 Posted October 3, 2013 Zašto se svi boje cige iz prvog razreda ?Zato što mu je stari u osmom... Share this post Link to post Share on other sites
lepeza 0 Posted October 3, 2013 Zaustavi policajac vozača: - Da li ste nešto popili?Vozač će: - Popio sam jedan espreso.Policajac sumnjičavo vrti glavom i pita: - A da nisu ipak bila dva-tri espresa? Share this post Link to post Share on other sites
lepeza 0 Posted October 3, 2013 Kako ciga raskida sa djevojkom?Mislim da je bolje da ostanemo brat i sestra Share this post Link to post Share on other sites
lepeza 0 Posted October 3, 2013 Dođe muž kući pijan. Žena mu opali šamar i kaže:- Hoćeš li još piti?Muž šuti.Žena mu ponovo opali šamar i vikne:- Hoćeš li još piti?Muž šuti.Žena mu opali treći šamar i vikne:- Hoćeš li još piti?- Dobro, sipaj još jednu kad si toliko zapela. Share this post Link to post Share on other sites
lepeza 0 Posted October 3, 2013 Dođe Mujo kod doktora i kaže:- "Doktore, ja jako kašljem i teško dišem!"- "Da l' pušite cigarete?"- "Pušim, ali ne pomaže!" Share this post Link to post Share on other sites
KopreNedri 1 Posted October 4, 2013 Incest je igra za svu porodicu ooooo: incest je zabava za cijelu porodicu, al pedofilija je bolest najmilija Share this post Link to post Share on other sites
karamela 0 Posted November 11, 2013 Sprica narkoman bijelu tecnost po parku i pita da neki covjek: Sta radis to budalo!? - Pa vidis da spricam protiv krokodila!- Pa ovdje nema krokodila!- Pa nema kad ja spricam Share this post Link to post Share on other sites
karamela 0 Posted November 11, 2013 Pričaju Engleskinja, Francuskinja i Fata kako one dresiraju svoje muževe. Prvo će Engleskinja:- Ja sam svom mužu jednog dana rekla: "John, od danas ti više ne kuham". Prvi dan ne vidim ništa, drugi dan ne vidim ništa, treći dan on nešto pokušava , četvrti dan zaposlio je sluškinju i sada ona sve radi.Na to će Francuskinja:- Ja sam Pierru jednog dana rekla: "Od danas ja ti više ne perem". Prvi dan ne vidim ništa, drugi dan ne vidim ništa, treći dan on nešto pokušava oprati u umivaoniku, četvrti dan došla je sluškinja i od tada sve ona radi.Na kraju će Fata.- Jednog dana ja dodjem i kazem Muji : "Od danas ja ti više ne kuham i ne perem". Prvi dan ne vidim ništa, drugi dan ne vidim ništa, treći dan vidim nešto malo na desno oko... Share this post Link to post Share on other sites
karamela 0 Posted November 14, 2013 - Zove žena muža na mobilni i viče:- Gde si već, gde se smucaš!?- Znaš onu zlataru u kojoj si videla onu ogrlicu?- Aahaaaa mili moj!- E, ja sam u kafani preko puta! Share this post Link to post Share on other sites