Imalen 0 Posted November 14, 2013 PONEDELJAK: Zahtjev za prijateljstvoUTORAK: DopisivanjeSRIJEDA: Tel. pozivČETVRTAK: Upoznavanje PETAK: U veziSUBOTA: U svađiNEDELJA: KURVA !Dobrodosli na Facebook Share this post Link to post Share on other sites
Imalen 0 Posted November 14, 2013 Jedne noći, elegantan gospodin zaustavlja taksi i kaže taksisti da ga vozi kući. Na putu do kuće spazi lepo odevenu damu kako ulazi u sumnjivi noćni klub... Odmah zamoli taksistu da se okrene i parkira pored kluba. Kad su se parkirali, vadi novčanik i kaže vozaču:• Za tebe imam 100 eura, ako uđeš u klub i izbaciš ovu damu u crvenoj haljini što je sad ušla. To je moja žena!Taksista prihvati ponudu, uđe u klub i izlazi posle 10 minuta sa ženskom koju je vukao za kosu i udarao! Gospodin malo bolje pogleda i opazi da je ženska obučena u zeleno, pa vikne iz taksija:• Alo, ma nije to moja žena!Taksista, sav zadihan. odgovori:• Polako prijatelju, to je moja! Sad idem po tvoju !!! Share this post Link to post Share on other sites
Imalen 0 Posted November 14, 2013 Mujo sevi Fatu. Sevi Mujo, sevi i sevi, a Fata nista, ni da mukne... - Pa dobro Fato, koji ti je qurac danas ?! - Osmi !!! Share this post Link to post Share on other sites
Imalen 0 Posted November 14, 2013 Pricaju dvije plavuse.. - Znas da nam je dimnjacara udario auto? - Pa to je strasno,vise ni na krovu nisi siguran. Share this post Link to post Share on other sites
Imalen 0 Posted November 14, 2013 U cik zore, oko 4 sata ujutro, ustane Mujo, probudi Fatu i reče joj:- 'Ajde, bona, spremi mi ruksak, idem na pecanje!Ona mu spremi i isprati ga do vrata, pa se vrati nazad u krevet. Mujo je oko pola sata pokušavao upaliti auto, ali nije uspio. Odustane on od pecanja i vrati se u kuću, raspremi se i polako se uvuče u krevet. Na to će Fata:- Jel' 'ladno vani?- Jest' vala.- A onaj moj blento otiš'o na pecanje!!! Share this post Link to post Share on other sites
Imalen 0 Posted November 14, 2013 Zatvorenik govori čuvaru:-"Zašto su ove rešetke na prozorima?"-"Radi sigurnosti."-"Smješno, a ko je lud da provali u zatvor." Share this post Link to post Share on other sites
Imalen 0 Posted November 14, 2013 Krenuo Mujo u Njemačkuvozom,maše on Fati i viče:"Čuvaj djecu!""Štaaa kaaažeeeš? Ne čujeeem!""Čuuuvaaaaj djecuuu!!"Ne konta Fata, kad će Mujo:"Ma jeeebiii seee!""Hoću- hoću!!"::D Share this post Link to post Share on other sites
Imalen 0 Posted November 14, 2013 Pita učiteljica Pericu:- "Kaži mi jednu praistorijsku životinju?"Perica:- "Mamuti."Učiteljica:- "Bravo, Perice, a sad ti Cigo?"A Cigo kao iz topa:- "Sestruti!" Share this post Link to post Share on other sites
Imalen 0 Posted November 14, 2013 Žena srednjih godina dođe doktoru, sva otečena i plava po licu. Potužimu se, da ju muž pretuče svaki put, kada se na večer vrati iz gostione. Doktor joj reče:- Gospođo, skuhajte čaj odkamilice pa, kada muž dođe na večer kući, grgljajte čaj dok muž ne ode spavati i za osam dana dođite na kontrolu -.Nakon osam dana dođe žena doktoru na kontrolu i sva sretna pohvali doktora:- Gospon doktor, vi pravite čudesa. Otkakose držim vaše terapije, muž je potpuno miran i ne tuče me -.Doktor: - Pa to sam si i mislio, da u vašem slučajunije kriv alkohol, nego jezik! Share this post Link to post Share on other sites
Imalen 0 Posted November 14, 2013 Stigao Mujo kamionom do carine pa ga carinik pita:- "Kakav tovar vozite?"- "Anti-bebi pilule." – odgovara Mujo.- "A tako dakle...Carinik prilazi prikolici i zadiže ceradu, pa uzvikuje začuđeno:- "Pa ovdje se nalaze sve same trudne žene!""Ah, izvinite!" – kaže Mujo – "Potpuno sam zaboravio, danas prevozimo reklamacije." Share this post Link to post Share on other sites
Imalen 0 Posted November 14, 2013 Dok se žena mazila sa ljubavnikom,odjednom se čuju vrata.• To je moj muž, brzo idi u ćošak!Ljubavnik je začuđeno pogleda, ali jeposluša. Žena ga brzo premaže kremomi pospe ga belim prahom. U tommomentu ulazi muž.• Šta je ovo?• Ma videla sam kod komšinice ovakavisti kip, i svideo mi se toliko da sammorala da ga imam.I tako ljubavnik provede ceo dan i čitavunoć kao kip. Sledeæeg jutra priđe mumuž sa doručkom i reče:• Evo uzmi, tako sam i ja proveo 3 danakod komšinice a niko mi ni čašu vodenije ponudio. Share this post Link to post Share on other sites
Imalen 0 Posted November 14, 2013 Dođe čovek u policijsku stanicu i počne na sav glas da govori kako su policajci glupi. Skupe se svi policajci oko njega, pa jedan od njih kaže da to nije tačno.E, jeste i ja ću vam to dokazati tako što ću vam postavljati pitanja, a vi ćete odgovarati - reče čovek.Tako počne ispitivanje.Šta je to malo crveno na drvetu? - pita on.Policajci se zbunjeno pogledaju, ali niko ne odgovara.Pa to vam je trešnja - nasmeje se posetilac.Daj nešto lakše! - uglas poviču policajci.U redu. Šta je to dva mala crvena na drvetu?Panduri se opet zbunjeno pogledaju, ali i dalje niko ne zna odgovor.Pa to su vam dve trešnje!Daj nešto lakše! - opet poviču policajci.Evo nečeg sasvim laganog. Koje životinje vuču konjska kola?Tišina. A onda neko iz grupe upita:Da nisu tri trešnje? Share this post Link to post Share on other sites
Imalen 0 Posted November 14, 2013 Sede Mujo i Haso na klupi.Odjednom kaže Mujo:- Bolan Haso, šta misliš šta ove naše ženeradedok se mi smucamo po ovim parkovima?Haso odgovara:- Ahh, il se *ebu il heklaju.Mujo sav uspaničen počne trčati kući.Pita Haso:- Bolan Mujo, pa, kuda ćeš?Odgovara Mujo:- Moja ne zna heklat. Share this post Link to post Share on other sites
BoskoBuha 0 Posted November 19, 2013 ON : Imas MSN ?ONA : Nemam !ON : A gace ?ONA : MRŠ PERVERZNJAKU JEDAN - Is logged offON : A jebo te zašto uvijek kliknem G umjesto F ? Share this post Link to post Share on other sites