BoskoBuha 0 Posted November 19, 2013 Jedan dan na vrata ugledne gospođe neko zazvoni i ona otvori vrata. Ispred vrata je stajao uglađeni gospodin, koji reče:- Dobro jutro.- Dobro jutro. - odgovori gospođa.- Imate li vi pičku? - upita je on.Gospođa mu uvrijeđeno zalupi vrata pred nosom. Sutra u isto vrijeme, potpuno ista slika. Kad se gospođin muž vratio s posla tog dana, ona mu ispriča šta joj se desilo.- Ne uznemiravaj se, sutra neću ići na posao. Ako ponovo dođe da pita imaš li pičku, ti kaži da imaš, a ako nešto pokuša ja ću izaći i obračunati se s njim.Tako i bi. Sutra, u isto vrijeme neko zazvoni na vrata. Gospođa otvori, a onaj isti gospodin ponovo pita:- Imate li vi pičku?- Imam! - reče gospođa.- E, onda je dajte onom svom majmunu, da ne jebe više moju ženu na poslu!!! hahahahahahahahahahahaha Share this post Link to post Share on other sites
BoskoBuha 0 Posted November 19, 2013 Bio sajam piva, i na pauzi predstavnici sjednu da popiju po jedno.Predstavnik Heineken-a naruchi Heineken, predstavnik Bavarie uzme Bavariju, predstavnik Becks'a Becks, a predstavnik Tuzlanskog naruči Coca Colu...Pitaju ga ostala trojica zašto naručuješ Coca Colu, a on odgovara: "Ma, kad necete vi pivo, necu ni ja. Share this post Link to post Share on other sites
BoskoBuha 0 Posted November 19, 2013 Oko podne stigne Muji poruka od švalerke:- "Dođi brzo, sama sam kući!"Razmišlja on kako da se izvuče pa reče Fati:- "Jao ženo umro tetak! Evo sad javili. Ostani ti i kopaj, a ja idem da vidim treba li šta pomoći."Ode Mujo i ostavi Fatu na njivi da kopa. Posle nekog vremena vraća se on kući i kaže:- "Nećeš verovati. Ja otišao do tetka, kad on živ i zdrav. Rekoh, kad sam već tu, sednem sa njim, popijem kafu, upitam ga za zdravlje i shvatim da me neko leeepo namagarčio. Ne mogu verovati da se ljudi šale na takav način!"Na to će Fata:- "Ovaj svet je totalno poludeo. Evo sad kad si ti otišao, naiđoše dvojica pijanih drumom i napadoše na mene.Kažu, ili da im pevam, ili da se seksamo!"- " Iiiii, šta si uradila?" - upita je Mujo, vidno zabrinut.A Fata će:- "Pa kako da pevam kad je tetak umro?" Share this post Link to post Share on other sites
BoskoBuha 0 Posted November 19, 2013 Razgovaraju dvojica prijatelja u kafani:-Da li se plašiš pauka?-Ništa posebno...-Dobro je, pošto ti jedan upravo nosi auto.. Share this post Link to post Share on other sites
BoskoBuha 0 Posted November 19, 2013 - Mama, šta je to razmena mišljenja? - To ti je kad tata dođe u kuhinju sa svojim mišljenjem, a ode s mojim. Share this post Link to post Share on other sites
BoskoBuha 0 Posted November 19, 2013 Pandur zaustavlja pijanca i pita ga:P: Kuda ste se uputili u ovo doba noci ?P: Na predavanje.P: Daj bre, pa ko sada predaje ?P: Moja zena ! Share this post Link to post Share on other sites
BoskoBuha 0 Posted November 19, 2013 Dolazi zena na pijacu I govori babi:.- skup ti ovaaaj sir baba. a na to ce baba:- nije sir skup nego si se ti lose udala. Share this post Link to post Share on other sites
BoskoBuha 0 Posted November 19, 2013 Zašto plavuša baca seno na pešački prelaz?- Da nahrani zebru! Share this post Link to post Share on other sites
BoskoBuha 0 Posted November 19, 2013 Zašto plavuša ima jednu punu i jednu praznu čašu vode pored kreveta?- Možda će biti žedna, možda neće Share this post Link to post Share on other sites
BoskoBuha 0 Posted November 19, 2013 Idu dve plavuše ulicom i kaže prva:- Vidi onog psa s jednim okom!Druga plavuša prekrije rukom jedno oko i kaze:- Gde, gde? Share this post Link to post Share on other sites
BoskoBuha 0 Posted November 19, 2013 Leže muškarac i žena na krevetu i gledaju u plafon.Misli žene :- " Šuti.Neće da razgovara.Ne voli me, a možda je našao drugu ... "Misli muškarca :- " Muha.Muha na plafonu, kako li se samo drži, kako ne padne ? Share this post Link to post Share on other sites
BoskoBuha 0 Posted November 19, 2013 Jedne večeri četiri prijatelja studenata su bili na zabavi i nisu učili za test koji je trebao biti sljedeći dan.Ujutro su isplanirali sljedeće: zaprljali su se što su bolje mogli, zatim su takvi otišli do profesora i rekli mu da su prošlu noć bili na vjenčanju, a na povratku im je pukla guma na autu pa su ga morali gurati natrag i zbog toga nisu u stanju pisati test. Profesor je ljubazno dozvolio da pišu test za 3 dana. Zahvalili su mu i rekli da će biti spremni za 3 dana.Trećeg dana su otišli pisati test. Profesor je rekao da im je pripremio poseban test i da će svatko od njih pisati u drugoj prostoriji. Svi su se složili s tim budući da su se dobro pripremili.Test se sastojao od jednog pitanja za 100 bodova.Pitanje 1:Koja guma?a) prva lijevab) zadnja lijevac) prva desnad) zadnja desna Share this post Link to post Share on other sites
BoskoBuha 0 Posted November 19, 2013 Automatski prestajem da osećam glad, kada ukapiram da sam moram da spremim jelo. Share this post Link to post Share on other sites
joksimkomadina 0 Posted November 20, 2013 Mujo: Al me izjeba ovaj Manchester na kaladioniciFata: I mene je MilanMujo: Gdje ti je listic?Fata: Nije mi ostavio listic Share this post Link to post Share on other sites