maher11 0 Posted January 11, 2014 -Besplatan zivot u Srbiji !-Kako?!-I to je moguce:Prijavis se na "Farmu" tu nadjes ljubav svog zivota i pozoves "48 sati svadba" i eto veselja.Kad dodje vreme,tu je emisija "Sve za bebe" i eto jeftinog rodjenja!Zatim odes u "Trenutak istine" priznas sve i uzmes lovu,ali,naravno posle "Istine" mora doci do bracne svadje,ali tu je "Bracni sudija" gde se resavaju problemi,u medjuvremenu malo "Menjas zenu" ,sredis kucu sa "Radnom akcijom".Posle svega toga pomirenje pada u "Sve za ljubav".I na kraju SAHRANA ! E,tu jos nema nijedan sou, ali i sta ce ti, kad si mrtav ne moras nista placati, i to ce neko drugi... Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Kako se zovu zvečke na slovo S.- SISE. Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Zašto plavuša stavlja grudi na šporet?- Da ugrije mlijeko! Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Pita učiteljica:-Recite mi neke pjevače.Marko:-Dražen Zečić.-Bravo! Još malo!?Marica:-Josipa Lisac.-Super! Možeš ti Ivice?Ivica će:Jelena Mačka. Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Odrastao Pinokio,pa našao devojku.Malo su se zabavljali i došlo vreme da spavaju. Skine se on kad ono umesto one stvari četvrtasta daska. Kad je to videla devojka reče:- Joj pa ne možemo da vodimo ljubav sa tim,to treba drugačije da izgleda.Ode Pinokio kod Đepeta i kaže:- Čoveče,neće devojka da spava sa mnom, kakav si mi to k.... napravio?- A,pa nije to problem, evo ti ova šmirgla pa ga sam oblikuj kako hoćeš.Prihvati to Pinokio i ode kući.Posle desetak dana sretnu se oni ponovo.- I kako je bilo sa devojkom? -upita Đepeto- Ma pusti Djevojku Bolji Smigrla Papir Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Dolazi Mujo mrtav pijan doma i kaže Fati:- Daj ajmo se je*ati malo!-A ona njemu:- Ma ne mogu Mujo, imam mengu.- I tako on nju nagovara i nagovori je na kraju. Sutra dan se on probudi i ničega se ne sjeća. Pogleda oko sebe i vidi krvav krevet.I kaže:-U, *ebote, ubio sam Fatu!!- Ustane se i pogleda u ogledalo i kaže:- Ma šta ubio! Pojeo je!- Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Ide zec šumom i sakri bocu soka u grm i na njoj napiše: "Ovo nije sok"Sljedećeg jutra zec je izvadio bocu koja je bila prazna i na njoj je pisalo:"Kornjača ga nije popila" Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Pričaju dvije zmije i pita jedna zmija drugu:- Jesmo li mi otrovnice?- Ne, zašto pitaš?- Ugrizla sam se za jezik! Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Pricaju Mujo i Haso, kad odjednom Mujo rece:- Jes cuo bolan Haso bit ce gradjanskog rataa Haso ce:- Uh! Dobro je da mi zivimo na selu. Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Pita mama sina:-Sine, sto je između tebe i one zgodne djevojke s kata iznad nas?-Strop. Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Došao Mujo kući s posla 1.dan od kako su se uselili u novu kuću i kaže mu Fata:-ajde Mujo popravi sijalicu pregorela nam.-ajde bolan Fato,nisam ti ja električar!Došao Mujo kući 2.dan s posla i kaže mu Fata:-ajde Mujo popravi pločicu u kuhinji na zidu, polupala se.-ajde bolan Fato,nisam ti ja keramičar!Došao Mujo 3. dan s posla i kaže njem Fata:-e Mujo,reko mi susjed Pero da ili mu napravim tortu ili da spavam s njime.A Mujo će:-i Fato koju si tortu napravila?-pa bolan Mujo,nisam ja slastičarka! :-) Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Pre, kada su mi dolazili gosti, prvo što su pitali je bilo:- Kako ste? Kako zdravlje? Kako deca?...Sada kada mi dođu gosti, prvo što pitaju je:- Koja ti je šifra za Wi-fi? Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Dolazi žena na plac i govori kumici:- Skup ti ovaj sir baba.A na to će baba:- Nije sir skup, nego si se ti loše udala. Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Profesor:Koliko je 2+2?Suljo:4Profesor:Sjedni 5.Suljo:E znao sam da je 5. Share this post Link to post Share on other sites