maher11 0 Posted January 11, 2014 Sijede dvije muhe u kafani i jedu go*na.Jedna pita drugu:-A sto ne jedes i luk?-Necu da mi smrdi iz usta! Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 - "Tata, tata, zašto su prezervati pakirani po 3,6 i 12 komada?"- "Sine, oni po tri su za srednjoškolce. Jedan za petak, jedan za subotu i jedan za nedjelju.Oni po šest su za studente, dva za petak, dva za subotu i dva za nedjelju.A,oni po 12 komada su za oženjene, jedan za siječanj, jedan za veljaču....itd Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Zašto su političari debeli?- Zato što imaje masne plate. Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Dođe mali Ivica kući:Mama, tata, imam dobru i lošu vijest!Koja je dobra?Ivica: Dakle, dobra je da sam dobio pet !Bravo! A loša?Loša je da je to laž! Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Igraju BiH i Brazil utakmicu i Ronaldinjo sutira slobodan udarac, a Bosanci u zivom zidu se okrenuli prema golu.Golman vice:- "Šta to radite, okrenite se prema lopti", a Mujo će:- "Ma šuti bolan, hoćemo i mi da vidimo gol". Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Dodje zeko u trgovinu i pita:-Imate li mrkvice?-NemaSutradan:-Imate li mrkvice?-NemaPrekosutra:-Imate li mrkvice?-Nema-Ako jos jedno to pitas zakucacu te na zid!!!Dolazi zeko sutradan:-Imate li eksera?-Nema- A imate li mrkvice? Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Pita učiteljica đake:- Neka neko kaže nešto neobično, ali istinito.Perica se jedini javi:- Ku*ac je tvrd, a nema kostiju.- Perice, kako možeš biti tako prost! Neko drugi?Niko se ne javlja, osim Perice:- Pi*ka je mokra, a nikad ne zahrđa.- Perice, stvarno se možeš stidjeti! Hajde sada neko drugi.Opet niko osim Perice:- Zemlja je okrugla.- I šta je tu čudno?- A ljudi se jebu na svakom ćošku! Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 - Hvala na piću.- Oćemo do mene kasnije?- Čime si došao?- Balonom.- Molim?- Ogromnim onim. Zavezao sam ga ispred za drvo, stižemo za minut.- Jooooj divno, nikad se nisam vozila balonom.- Yugom sam, pička ti materina. Nismo u Disneyland-u Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Vraca se policajac sa ispita i pita ga drugi policajac:- Kako je bilo?- Pretesko.- A kakva su pitanja?A ovaj mu odgovara:- Od cega je napravljen zlatni novcic i koji istrument svira Hamo harmonikas... Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Mujo: Ej Haso, sta ti radis kad se posvadjas sa zenom?Haso: Ma nista posebno.Mujo: Pa sta uradis?Haso:Odem u spajz i zavrnem joj sve tegle sto jace mogu...haha Share this post Link to post Share on other sites
maher11 0 Posted January 11, 2014 Ispituje učiteljica razred kakva zanimanja imaju čiji roditelji. Prozove maloga Pericu i on kaže:"Moj tata je glasnogovornik jedne firme!""A kakve to firme?", pita ga učiteljica."Pa evo, moj stric vozi kamion, a moj tata ide kraj njega i glasno govori:"Krumpiraaaa, lukaaa, jabukeeee!" Share this post Link to post Share on other sites
medolino12 0 Posted January 12, 2014 Kafana prazna osim dva pijanca. Jedan od njih priđe onom drugom i kaže:- Šta ima, ba? Oklen si bolan?- Iz Bosne!- E? Super, i ja sam iz Bosne. Pa da popijemo po jednu za Bosnu?I popiše oni turu sve veseli, kad onaj prvi opet pita:- A oklen iz Bosne?- Iz Sarajeva.- Uh, Sarajevo?! Bravo bolan, i ja sam iz Sarajeva. Ajde onda da popijemo još jednu turu za Sarajevo!Popiše oni još po jednu turu, kad onaj prvi kaže:- A u koju si školu išao, jarane?- Pa maturirao sam u Mehmed „Meša“ Selimović 1966.- Čuj ne mogu vjerovat’? Pa i ja sam maturirao u Mehmed „Meša“ Selimović 1966. godine.Pa da popijemo po jednu u to ime i još po jednu u „Mešino“ ime!I tako oni piju još dve ture, kad u kafanu ulazi jedan stalni gost i pita kelnera:- Pa, šta ima danas?Kelner mu odgovara:- Ništa bolan, blizanci Omerovići opet pijani. Share this post Link to post Share on other sites
medolino12 0 Posted January 12, 2014 Zet zabrinuto pita doktora za taštino zdravlje:- Šta joj je doktore?- Ono najgore…- Pa recite mi…- Nije joj ništa! HAHAHAHHAHAHAH ! Share this post Link to post Share on other sites
medolino12 0 Posted January 12, 2014 Vozi čovek kola, a žena mu stalno dobacuje:- Sporije, sporije, sporije vozi!Kad u isto vreme otpozadi poče i tašta:- Brže zete, brže…U jednom momentu čoveku pukne film i povika:- Dobro, bre, ženo, pi*da mu materina, pa ko ovde vozi kola?! Ti ili tvoja majka?! Share this post Link to post Share on other sites