medolino12 0 Posted January 12, 2014 Muž čitao novine, a žena ga zvekne tavom po glavi.- Čemu to? – pita on.- To je za papirić sa imenom Lara koji sam našla u džepu tvojih pantalona – kaže žena.Muž objasni:- Kad sam bio na trkama prošle nedelje, Lara je ime konja na koji sam se kladio.Supruga mu se izvine i nastavi sa kućnim poslovima.Tri dana kasnije muž gleda TV, kad ga žena opali još većom tavom po glavi.- Ma šta ti je sad? – zapita muž skoro onesvešćen.A žena mu odgovori:- Tvoj konj je zvao! Share this post Link to post Share on other sites
medolino12 0 Posted January 12, 2014 Kupila žena ormar i dođe majstor da ga sklopi. Pošto je završio sklapanje, naiđe tramvaj pored zgrade i ormar se rasturi na delove. Šta će majstor, sklopi ga ponovo. Opet naiđe tramvaj, opet ista stvar. Posle nekoliko pokušaja, kaže on gazdarici:- Ja ću sad ući u ovaj ormar i sačekati da naiđe tramvaj pa da vidim zašto se to dešava.Tako i uradi. Posle nekog vremena ulazi u sobu gazdaričin muž, vidi novi ormar i otvori ga.Spazi čoveka u njemu i zaprepašćeno reče:- Šta ti, čoveče, radiš tu?Majstor iz ormara odgovara:- Znaš šta, udri me odmah, jer ako ti kažem da čekam tramvaj, sigurno mi nećeš verovati. Share this post Link to post Share on other sites
medolino12 0 Posted January 12, 2014 Ćerka obaveštava oca da želi da se uda za sveštenika…On se protivi, ali ga pozivaju na večeru…- Da li ti znaš da moja ćerka mesečno troši 5000 EUR na garderobu, odakle ti pare za to?- Bog će da nam pomogne!- A da li znaš da se vozi samo u Ferariju, kako ćeš to da joj kupiš?- Bog će da nam pomogne!- Ne smem ni da ti kažem koliko godišnje potroši na putovanja, kako ćeš to da rešiš?- Bog će da nam pomogne!- I tata, kako ti se čini moj voljeni?- Nekako naivan i budalast, ali me u srce pogađa kad me naziva Bogom! Share this post Link to post Share on other sites
Milovan 0 Posted February 14, 2014 U radno vreme žena sretne svog muža sa cvećem u ruci i besno ga pita:- Kome nosiš to cveće?- Pa, sekretarici, ovaj...Žena poludela, viče:- A tako, sekretarici cveće, a ženi kurac!?Muž pruža ruku i sleže ramenima:- Hoćeš onda ti cveće? Share this post Link to post Share on other sites
Milovan 0 Posted February 14, 2014 Ćale mi je uvek govorio: "Uči sine da ne radiš."I ja sam učio.I sad ne radim. Tako je kod nas sad xD Share this post Link to post Share on other sites
Milovan 0 Posted February 14, 2014 Mama nisam bio toliko pijan!- Sine, bacio si hrcka i rekao :'Pikacuuuuuu biram tebe!! ' hahah Share this post Link to post Share on other sites