m_zika 0 Posted February 17, 2006 zašto?ako ćemo gledat realno hajduk je zaslužia i 3 utakmice bez pulike a ne jednu 10286[/snapback] Pitanje je bi li Dinamo dobio takvu kaznu zbog Vrbanovića i sličnih. Inače idem na 90% utakmica pa želim i na ovu jer će nm biti jedna od najvažnijh! Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted February 17, 2006 Pitanje je bi li Dinamo dobio takvu kaznu zbog Vrbanovića i sličnih. Inače idem na 90% utakmica pa želim i na ovu jer će nm biti jedna od najvažnijh! 10327[/snapback] slušaj nije kazna zbog rasizma ,bar je ja nisam tako doživia-jer ono nema veze sa rasizmom,a i nemoš cilom stadionz naredit da šuti-tu ne postoji nikakva odgovornost hajduka,kazna je tu radi bakljade koja iz utakmice u utakmicu svaki derbi prekida minimum na 15 ak minuta i to u više navrata i to je neregularna utakmica.Da su budale iz hnsa pametne ovu mjeru bi donili već prije 2 godine a ne tek sada,to im je jedina greška u ovom slučaju!Da se ovo dogodilo negdi u europi utakmica bi bila prekinuta i registrirana 3:0 za dinamo i još bi naknadno usljedila suspenzija i novčana kazna.Šta je moglo bit dobro smo i prošli,a tako smo prošli samo zato šta je u pitanju Hajduk-nije uopće bitno šta bi bilo dinamu da se njima ovo desilo! Share this post Link to post Share on other sites
m_zika 0 Posted February 25, 2006 Uff koje kolo ludo.. Slaven vodi za nas važnu utakmicu protiv varteksa 3:0 već u 10' minuti, da bi Varteks okrenija na 3:3 i onda Musa iz slobodnog 8 min prije kraja da gol za 4:3 :b020[2]: Druga utakmica Međimurje povelo 1:0, da bi opet primili crveni karton, da bi Cibalia povela 3:1 u gostima i na kraju Međimurje izjednačilo golovima u 80' i 90' min. :b020[2]: Osijek jedva dobio za nas važnu utakmicu protiv Pule golom Turkovića u 70' min. :b020[2]: Jedino loše je to što je Zagreb dobio Rijeku ali ta utakmica je ipak namještena. ^_^: Sad dobijemo li Intera izgledat će ovako: 5. Varteks 28 (Hajduk, ZAGREB) - 1 , 0 6. Zagreb 27 (INTER; Varteks) - 1 , 3 7. Cibalia 25 (Pula, OSIJEK) - 3 , 0 8. Hajduk 25 (VARTEKS, Slaven Belupo) - 1 , 3 9. Međimurje 23 (DINAMO, Rijeka) - 0 , 0 10. Pula Staro Češko 22 (CIBALIA, Dinamo) - 0 , 0 Međimurje i Pula ispadaju iz utrke zbog preteškog rasporeda. Cibalia ima težak derbi sa Osijekom znači Cibalia na kraju bi trebala imati 28 bodova. Hajduka bi trebao uhvatiti bod u Varaždinu i pobjedu protiv Belupa pa će on imati 29 bodova. Varteks ima teško gostovanje u Zagrebu i težak susret s Hajduka, prognoziram samo jedan osvojeni bod i na kraju 29 bodova. Zagreb isto ima 2 teške utakmice ali vjerujem da će osvojiti 4 boda i na kraju imati 31. Dakle po meni bi to trebali izgledati ovako na kraju: 5. Zagreb 31 6. Hajduk 29 7. Varteks 29 8. Cibalia 28 Zbog međusobnih susreta dalje ide Hajduk, ali to je samo moja želja. Hajdukj treba sada dobiti Intera, dobije li u Varaždinu, u mnogome ovisi o Osijeku i o Zagrebu. Bit će jebeno... :sal1: Share this post Link to post Share on other sites
Davis!!!! 0 Posted February 25, 2006 ma ja bi volio da Hajduk uđe u ligu za prvaka, neće biti zabavno u 5. mjesecu a da Hajduk ove sezone otiđe neporažen iz Zagreba. Tako da ajmo bili ^_^: Share this post Link to post Share on other sites
m_zika 0 Posted February 26, 2006 1. Dinamo, 2. Rijeka, 3. Osijek ------------------------------------------------------------------ 4. Kamen Ingrad 29 (RIJEKA, Inter) +0 +3 5. Varteks 28 (Hajduk, ZAGREB) +1 +0 6. Zagreb 27 (INTER, Varteks) +1 +3 ------------------------------------------------------------------ 7. Hajduk 25 (VARTEKS, Slaven) +1 +3 8. Cibalia 25 (Pula, OSIJEK) +3 +0 ------------------------------- 9. Pula Staro Češko 22 (CIBALIA, Dinamo) +0 +0 10. Međimurje 21 (DINAMO, Rijeka) +0 +0 ------------------------------------------------------------------ 11. Inter, 12. Slaven Ovako, 7 momčadi ima toretske šanse za ulazak u Ligu za prvaka. Pula i Međimurje ispadaju jer imaju pretežak raspored i samo ih senzacije mogu ugurati u gornji dom. Znači ostalo je još 5 momčadi kojima slijedi borba u zadnja 2 kola. Važnu ulogu će imati i Inter koji gostuje u Velikoj kod Kamena i Osijek koji dočekuje Slavonskog rivala Cibaliu. Ključne utakmice će biti Varteks-Hajduk i Osijek-Cibalia. Znači Hajduk mora pobjediti Varteksa, a Cibalia ne smije pobjediti Osijeka. Osvoji li Hajduk 6 bodova do kraja u Ligu za prvaka će ući: ako *Cibalia ne osvoji preko 4 boda do kraja ili ako *Zagreb ne osvoji preko 4 boda do kraja ili ako *Kamen ne osvoji preko 1 boda do kraja Osvoji li Hajduk 4 boda do kraja u Ligu za prvaka će ući: - u slučaju pobjede protiv Varteksa i nerješenog sa Slavenom *Cibalia ne smije osvojiti preko 3 boda i Varteks ne smije pobijediti Zagreba. *Cibalia ne smije osvojiti preko 3 boda, a Zagreb ne smije osvojiti preko 2 boda. -u slučaju pobjede protiv Slavena i nerješenog s Varteksom *Cibalia ne smije osvojiti preko 3 boda, a Varteks mora izgubiti od Zagreba *Cibalia ne smije osvojiti preko 3 boda, a Zagreb ne smije osvojiti preko 2 boda. Osvoji li Hajduk 3 boda obavezno je da: *Cibalia ne osvoji preko 1 bod; *ili da Varteks izgubi obe utakmice ili da Zagreb ne osvoji preko 1 bod. Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted February 26, 2006 idemo gore pa onda napadamo titulu :sal1: :yess: :sal1: cuga1 hahah: Share this post Link to post Share on other sites
shimzy 0 Posted February 27, 2006 idemo gore pa onda napadamo titulu :sal1: :yess: :sal1: cuga1 hahah: 13831[/snapback] hahah: hahah: hahah: hahah: hahah: hahah: Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted March 4, 2006 sad treba dogovorit sa belupom da odigramo nerješeno jer nam je dovoljan samo bod zadnje kolo :normala naravno da se šalim al nebi me čudilo da oni tifusi nešto tako i naprave hahah: Share this post Link to post Share on other sites
Davis!!!! 0 Posted March 5, 2006 sad treba dogovorit sa belupom da odigramo nerješeno jer nam je dovoljan samo bod zadnje kolo :normala naravno da se šalim al nebi me čudilo da oni tifusi nešto tako i naprave hahah: 15699[/snapback] ja očekujem minimalno 1,60 na Hajduk i mislim da bi trebali konačno pobjedit pred domačom publikom Share this post Link to post Share on other sites
Davis!!!! 0 Posted March 11, 2006 sad treba dogovorit sa belupom da odigramo nerješeno jer nam je dovoljan samo bod zadnje kolo :unsure naravno da se šalim al nebi me čudilo da oni tifusi nešto tako i naprave hahah: 15699[/snapback] evo i napravili su, ft 1-1 : pozdrav: hahah: pa na šta je spao hrvatski nogomet, prvo inter, pa hajduk x neeeeee: Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted March 11, 2006 evo i napravili su, ft 1-1 :unsure: hahah: pa na šta je spao hrvatski nogomet, prvo inter, pa hajduk x neeeeee: 17468[/snapback] nažalost bia sam u pravu...sramim se šta sam navijač kluba koji sve više i više,iz dana u dan postaje seljačka zadruga...katastrofa,uć na ovaj način u ligu ta prvaka je sramotan,rađe bi da smo danas izgubili i bar bi zna da je sve pošteno bilo,jer svejedno ovo nismo zaslužili... : pozdrav al bar sam bia nostradamus prije tjedan dana :unsure Share this post Link to post Share on other sites
Davis!!!! 0 Posted March 12, 2006 vi ste bar ušli u ligu 6, a kako je meni prošle godine bilo. Pogotovo kad smo imali igrače za titulu, ali ne Pranjiću i Ljubojeviću su bitne samo pare. A tek koliko me je bilo sram ono kad je neki Bušić dao gol dinamu u Splitu te je tako Hajduk pobjedio 1-0 Share this post Link to post Share on other sites
hajduk 0 Posted March 13, 2006 prika mene je sram što su na ovakav način ušli u ligu za prvaka... Share this post Link to post Share on other sites