Irriducibile 0 Posted March 5, 2007 Jedan i jedini. Drag, simpatican, duhovit, iskren... Legenda grbavice i svih iskrenih postovalaca fudbala Osim je na jednoj utakmici Nikića ostavio na na klupi, i tada su navijači počeli skandirati: Hoćemo Nikolu...? - Poslao je on mene na zagrijavanje. I ja tako trčkaram 70 minuta. Prokuho. Publika viče Nikola, Nikola,... Pozove me Osim do klupe, pet minita prije kraja, i ja se počnem skidati. A on će: Ne, ne, neće Share this post Link to post Share on other sites
Acer 54 Posted March 5, 2007 :b020[2]: :b020[2]: :b020[2]: hahah: hahah: hahah: hahah: Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted March 5, 2007 (edited) Čita sam ovaj intervju prije nekih godinu dana, ne znam kako sam do Edited March 5, 2007 by splico Share this post Link to post Share on other sites
luka 0 Posted March 5, 2007 hahah: hahah: hahah: hahah: Share this post Link to post Share on other sites
Dzoni 0 Posted March 7, 2007 Lik je lud, samo treba ga slusati, moze se naci na internetu, e bash je hajvan.! ( Al' kad se nasmije .! :normala :D ) Share this post Link to post Share on other sites
RadojeBem 18 Posted June 15, 2008 :e040[1]: :e040[1]: :e040[1]: :e040[1]: koji lik Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted June 16, 2008 ima tu dosta pretjerivanja,jer voli Nikola izmislit..pitali su Osima za neke od ovih situacija i on rekao:"pa voli to Nikic malo uvelicat.." ali dobro takvi su ti igraci Zelje inace.. Share this post Link to post Share on other sites
Daidza 0 Posted June 19, 2008 svigdje su me volili samo nisam para znao zaradit nesto mi je ovo poznato-al nije sve ni u parama :a020[4]: :normala Share this post Link to post Share on other sites