m_zika 0 Posted March 24, 2007 LINK Posjetite taj link, napravite svih 10 koraka i kompić će vam postat munja! Meni sve radi skoro duplo br Share this post Link to post Share on other sites
luka 0 Posted March 24, 2007 LINK Posjetite taj link, napravite svih 10 koraka i kompić će vam postat munja! Meni sve radi skoro duplo br Share this post Link to post Share on other sites
m_zika 0 Posted March 24, 2007 koliko sam skuzija to treba sve rucno jer program kao kosta :b025[1]: Je ručno je al je dobro obja Share this post Link to post Share on other sites
ATARI 0 Posted April 11, 2007 LINK Posjetite taj link, napravite svih 10 koraka i kompić će vam postat munja! Meni sve radi skoro duplo br Share this post Link to post Share on other sites
Tormentor 0 Posted April 12, 2007 Ja nikako da se nakanim da ovo odradim :a040[1]: Jel' fakat tako kako pricate da jeste, ili... posto sad za sad imam odlicnu masinu, i nemam potrebu za nekim poboljsanjima, ali ako se zaista primjeti razlika u brzini vala bi i ja probao. Znaci napisite malo detaljnije utiske, sta se tacno poboljsalo i tako to. Share this post Link to post Share on other sites
querky 1 Posted April 13, 2007 ja nisam uradio svih 10 koraka.... 2,4, i 10 su ostali... poboljsanje se osjeti...al nije sad nesto brzina munje... mozda da uradim i ova tri ostala...ko zna... ma zadovoljan sam ja i ovim... :sal1 @kreator... kad nađe Share this post Link to post Share on other sites
m_zika 0 Posted April 14, 2007 Ja imam prosječnu ma Share this post Link to post Share on other sites
Irriducibile 0 Posted April 22, 2007 lutajuci po netu nadjem : Speed up my PC 3.0 je besplatan program koji će pregledati Va Share this post Link to post Share on other sites
WooDoo 0 Posted December 17, 2013 Ako je spor racunar kupite brzi ni jedan program nemoze od pentuima 1 napraviti pentium 3 Share this post Link to post Share on other sites
Haannii 0 Posted February 13, 2014 maximalno je brzo :D Share this post Link to post Share on other sites