kameny 0 Posted February 26, 2006 Zanima me dali netko zna dali ima i gdje za skinut neki program kao mixeta za glazbu?? Hvala. Share this post Link to post Share on other sites
KaMikaZza 0 Posted February 26, 2006 Zanima me dali netko zna dali ima i gdje za skinut neki program kao mixeta za glazbu?? Hvala. 13852[/snapback] Sta zelis konkretno da imas kameny, mozda ti mogu pomoci. (sta treba program da moze) Share this post Link to post Share on other sites
gaucho 0 Posted February 26, 2006 koliko sam skužija nešto ovako trebaš k:fdkas LINK Share this post Link to post Share on other sites
kameny 0 Posted February 26, 2006 Sta zelis konkretno da imas kameny, mozda ti mogu pomoci. (sta treba program da moze) 13853[/snapback] Nešto kao prava mixeta,da mogu rezat pjesme ubacivat jednu u drugu,ubrzavat ju usporavat i tako te zajebancije. Share this post Link to post Share on other sites
kameny 0 Posted February 26, 2006 koliko sam skužija nešto ovako trebaš k:fdkas LINK 13858[/snapback] Skinut ću sad pa ću vidjet šta je to,hvala. Share this post Link to post Share on other sites
KaMikaZza 0 Posted February 26, 2006 ova acustica je za obradu muzicki fajlova sad cu ti naci ono sto bi tebi odgovaralo Share this post Link to post Share on other sites
Valter 0 Posted February 26, 2006 Nešto kao prava mixeta,da mogu rezat pjesme ubacivat jednu u drugu,ubrzavat ju usporavat i tako te zajebancije. 13861[/snapback] Cool edit nadji verziju pro na google Share this post Link to post Share on other sites
kameny 0 Posted February 26, 2006 Našao sam AtomMix MP3 jako dobro,ali trial verzija. Share this post Link to post Share on other sites
KaMikaZza 0 Posted February 26, 2006 Mislim da Sound Forge bi najvishe njemu odgovaralo.... Share this post Link to post Share on other sites
KaMikaZza 0 Posted February 26, 2006 Našao sam AtomMix MP3 jako dobro,ali trial verzija. imam ja full verziju.... sada cu (cim jedem) da uploadujem negdje pa si snimi :sal1 Share this post Link to post Share on other sites
kameny 0 Posted February 26, 2006 imam ja full verziju.... sada cu (cim jedem) da uploadujem negdje pa si snimi :sal1 13876[/snapback] To care samo daj. Share this post Link to post Share on other sites
Davis!!!! 0 Posted February 26, 2006 traktor dj studio je dobar ja sam ga skinio preko limewirea al neznam link Share this post Link to post Share on other sites
kameny 0 Posted February 26, 2006 traktor dj studio je dobar ja sam ga skinio preko limewirea al neznam link 13881[/snapback] Care jel Ferguson hahah: Share this post Link to post Share on other sites
KaMikaZza 0 Posted February 26, 2006 Traktor DJ Studio 3 Link za snimanje: OVDJE Share this post Link to post Share on other sites