KaMikaZza 0 Posted February 26, 2006 Atomix MP3 Link za snimanje: OVDJE Share this post Link to post Share on other sites
kameny 0 Posted February 27, 2006 Atomix MP3 Link za snimanje: OVDJE 13913[/snapback] Care traži mi lozinku i pasword preko tog linka da bi skinuo Atomix. RapidShare Webhosting ili kako da ga skinem?????? Share this post Link to post Share on other sites
KaMikaZza 0 Posted February 27, 2006 Kada se otvori link dole ti stoji Premium ili Free... e ti kliknes na Free i otvorice ti se stranica na kojoj dole odbrojava do nule. Kada zavrsi odbrojavanje ukazace ti se jedno polje pored kojeg stoji lozinka koju moras da upises u to polje. Onda kliknes na ok/Download i moci ces da snimas. Share this post Link to post Share on other sites
kameny 0 Posted February 28, 2006 Ekipa ima li ko serial number za AVG anti virus ili zna gdje ima za skinut. Hvala. Share this post Link to post Share on other sites
KaMikaZza 0 Posted March 3, 2006 Kaspersky AV Personal Skinuti: OVDJE Share this post Link to post Share on other sites
kameny 0 Posted March 3, 2006 Kaspersky AV Personal Skinuti: OVDJE 15230[/snapback] :D: bravo:: Share this post Link to post Share on other sites
gaucho 0 Posted March 6, 2006 trebao bi mi dreamweawer za skinit ako neko ima link :a030[2]: Share this post Link to post Share on other sites
KaMikaZza 0 Posted March 7, 2006 trebao bi mi dreamweawer za skinit ako neko ima link :a030[2]: 16527[/snapback] Do sutra ces ga imati na compu : pozdrav: Share this post Link to post Share on other sites
gaucho 0 Posted March 8, 2006 Do sutra ces ga imati na compu : pozdrav: 16801[/snapback] naša sam u međuvremenu, svejedno hvala :b020[2]: bravo:: :ne:: :b025[1]: Share this post Link to post Share on other sites
white_boy 0 Posted April 3, 2006 e ekipa treba bi mi neki program za rezat muziku, npr. da mi ostane samo refren i ako ko zna da li postoji onaj program iz kafića sa jukeboxa da li takav postoji za pc Share this post Link to post Share on other sites
m_zika 0 Posted April 3, 2006 Danas sam skinija Limewire i skidam filmove ka blesav, komp mi upaljen cili dan izgoriće jebote :P Share this post Link to post Share on other sites
splico 6 Posted April 3, 2006 Danas sam skinija Limewire i skidam filmove ka blesav, komp mi upaljen cili dan izgoriće jebote : pozdrav 22485[/snapback] jel imaš limowire pro?aj daj neki besplatni link ako imaš za pro,onaj je loš drugi Share this post Link to post Share on other sites
m_zika 0 Posted April 4, 2006 jel imaš limowire pro?aj daj neki besplatni link ako imaš za pro,onaj je loš drugi 22524[/snapback] Nemam pro verziju jer se ona plaća, ovaj drugi mi je skroz ok. Share this post Link to post Share on other sites