Irriducibile 0 Posted December 12, 2007 Pozdrav ljudi.Zove se Zdravko , iz Hrvatske sam ( Slabinja).Prije neki dan sazno za forum od Irriducibile pa reko da se i ja registriram.Rodjen sam 08.02.1989(18 godina)Pozdrav i FORZA LAZIO nisi pogrijesio , uvjerices se :hahah: :hahah: Share this post Link to post Share on other sites
smoot0 0 Posted December 13, 2007 (edited) Pozdrav svima, ja se zovem Igor, imam 22 god, zivim u Mostaru.. Kladjenjem se bavim vec oooodavno, volim sport i sve vezano za sport i veliki sam stovatelj Liverpoola... Edited December 13, 2007 by smoot0 Share this post Link to post Share on other sites
Irriducibile 0 Posted January 8, 2008 Pozdrav svima, ja se zovem Igor, imam 22 god, zivim u Mostaru.. Kladjenjem se bavim vec oooodavno, volim sport i sve vezano za sport i veliki sam stovatelj Liverpoola... :blink Share this post Link to post Share on other sites
Irriducibile 0 Posted January 8, 2008 da se i ja predstavim - radi reda Share this post Link to post Share on other sites
tompa 0 Posted March 27, 2008 Živim u ZG-u, čini mi se da sam najmlađi ovdje, imam 18 god., kladim se od malih nogu, već jedno 5 godina : pozdrav:: nisi najmladi ja sam mladi imam 14 godina i iz zg-a sam. poceo sam se kladit prije godinu dana. jebem ti tete u kladionicama koje mi nedaju da se kladim, pa zato moram zicat sisterku da mi uplati listic Share this post Link to post Share on other sites
asasas 0 Posted March 27, 2008 da se i ja predstavim - radi reda :normala Kenan - Sarajevo - 25 hobi : S.S.Lazio - kladionice - ma ima more stvari da ne lupetam bezzze :normala ps. "lijepo je rat ratovati sa lijepim djevojkama " :normala Tarik - Mostar - 18 AS ROMA , giallorossi =D Share this post Link to post Share on other sites
hadis 0 Posted April 9, 2008 Vozdrica raja! Ha ja sam neki novi stari korisnik!Davno sam ovdje bio aktivan, na samom pocetku! Zovem se Hadis iz Bihaca sam, s prinudnim smjestajem u zapadnoj evropi! Hobi mi je kladionica, al moram priznat da sam u debelom minusu! Imam fazon s malo para i puno parova a svi znamo da to ne prolazi! :ooo fff Tu sam aktivno razradjivao taktike s Acerom i ostalima cije nickove sam zaboravio al nist nismo dobili! Et valjda cete mi vi pomoci da nest ubodem, a i ja cu vama koliko budem u mogucnosti! fff fff Share this post Link to post Share on other sites
Acer 54 Posted April 9, 2008 Vozdrica raja!Ha ja sam neki novi stari korisnik!Davno sam ovdje bio aktivan, na samom pocetku! Zovem se Hadis iz Bihaca sam, s prinudnim smjestajem u zapadnoj evropi! Hobi mi je kladionica, al moram priznat da sam u debelom minusu! Imam fazon s malo para i puno parova a svi znamo da to ne prolazi! :ooo fff Tu sam aktivno razradjivao taktike s Acerom i ostalima cije nickove sam zaboravio al nist nismo dobili! Et valjda cete mi vi pomoci da nest ubodem, a i ja cu vama koliko budem u mogucnosti! fff fff ako se dobro sjecam "legenda" fff ako si zaboravio pass od starog nicka,reci pa cemo rijesiti fff Share this post Link to post Share on other sites
RadojeBem 18 Posted April 9, 2008 Vozdrica raja!Ha ja sam neki novi stari korisnik!Davno sam ovdje bio aktivan, na samom pocetku! Zovem se Hadis iz Bihaca sam, s prinudnim smjestajem u zapadnoj evropi! Hobi mi je kladionica, al moram priznat da sam u debelom minusu! Imam fazon s malo para i puno parova a svi znamo da to ne prolazi! :ooo fff Tu sam aktivno razradjivao taktike s Acerom i ostalima cije nickove sam zaboravio al nist nismo dobili! Et valjda cete mi vi pomoci da nest ubodem, a i ja cu vama koliko budem u mogucnosti! fff fff fff fff Share this post Link to post Share on other sites
hadis 0 Posted April 9, 2008 ako se dobro sjecam "legenda" fff ako si zaboravio pass od starog nicka,reci pa cemo rijesiti :ooo Dobra memorija Acer!Jest taj sam! Ma preselio iz Linza kod starog na neko selo pa nisam imao net do prekjucer! Al sad je sve ok tako da cemo zajedno ako ne rat onda bar bitku dobit protiv kladionica! fff fff Share this post Link to post Share on other sites
representa 0 Posted June 1, 2008 evo da se predstavim. dolazim iz zagreba, 36 godina. Ime marko. Share this post Link to post Share on other sites
dykwiam 30 Posted June 1, 2008 evo da se predstavim. dolazim iz zagreba, 36 godina. Ime marko. W'come! : pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Gjuro 41 Posted June 1, 2008 evo da se predstavim. dolazim iz zagreba, 36 godina. Ime marko. pozzzz od malog marka :e040[1]: :e040[1]: :e040[1]: : pozdrav : pozdrav Share this post Link to post Share on other sites