el_rey 0 Posted July 19, 2010 mozete kad ocete Ej sefe, kad ces odgovoriti na moje pitanje (prethodna strana)? :psiho Share this post Link to post Share on other sites
Genijalac 1 Posted July 19, 2010 bit ce ispravljeno danas u novom updateu Share this post Link to post Share on other sites
Juventude 0 Posted July 20, 2010 DA li neko zna kada isplacuje Bet-at-home ???? Share this post Link to post Share on other sites
querky 1 Posted July 20, 2010 DA li neko zna kada isplacuje Bet-at-home ???? nema ni meni jos nista :( Share this post Link to post Share on other sites
lavfix 1 Posted July 21, 2010 DA li neko zna kada isplacuje Bet-at-home ???? Obično kraem meseca. Ali sad su odmori, pa mo Share this post Link to post Share on other sites
Gooty 1 Posted July 24, 2010 oce li biti cetvrtog kola? evo subota 16:00 ce sad jos niste postavili? : pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Acer 54 Posted July 24, 2010 oce li biti cetvrtog kola? evo subota 16:00 ce sad jos niste postavili? plac: bice iduce sedmice za ligu prvaka i europa ligu : pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
querky 1 Posted July 30, 2010 nema jos nista od BAH.-a za prosli mjesec..a evo i ovaj je gotov :psiho Share this post Link to post Share on other sites
Genijalac 1 Posted July 30, 2010 Cestitke osvajacima nagrada, podatke posaljite Aceru.. Share this post Link to post Share on other sites
Juventude 0 Posted August 3, 2010 Admine da li mozes da objasnis zasto nagrade nisu jos stigle za prosli mesec :ludonja ... DA li je to samo meni ili nije nikom jer je sada ovo pauze pa ide malo sporije ... Share this post Link to post Share on other sites
Acer 54 Posted August 3, 2010 Admine da li mozes da objasnis zasto nagrade nisu jos stigle za prosli mesec :ludonja ... DA li je to samo meni ili nije nikom jer je sada ovo pauze pa ide malo sporije ... nagrade nisu stigle nikome...vrijeme je godisnjih odmora pa ide dosta sporije, ali ce stici :ludonja Share this post Link to post Share on other sites
yankeek 0 Posted August 9, 2010 Samo mala napomena, BiH-Katar igraju navece u 8, a ne u 5. Share this post Link to post Share on other sites