Genijalac 1 Posted June 10, 2008 Evo sad je napravljeno... valjda je sad sve u redu, ako netko primijeti nesto krivo nek posalje meni PM... Share this post Link to post Share on other sites
dykwiam 30 Posted June 10, 2008 Nemoj da me pravite ludim, znam da update nije uradjen, ali je Genijalac stavio ko je sta pogodio Rumunija - Francuska, ja sam pogodio ishod utakmice a mene nemaPogledaj malo bolje maleru Ne se jaditi kolega fff Ako je i do Share this post Link to post Share on other sites
lerMa 122 Posted June 10, 2008 Nemoj da me pravite ludim, znam da update nije uradjen, ali je Genijalac stavio ko je sta pogodio Rumunija - Francuska, ja sam pogodio ishod utakmice a mene nemaPogledaj malo bolje maleru sta se palis?? :grrr desila se greska,sad ispravljena i eto..nisam gledo ono dole sta pise nego samo tabelu.. Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa 0 Posted June 10, 2008 Ne jadam se ja niti se palim, svakom se desavaj greske i da se ispraviti, ja sam samo rekao da sam uocio gresku i gledam sve, ne samo tabelu Pozz Share this post Link to post Share on other sites
lerMa 122 Posted June 11, 2008 pogresno ste upisali u tabeli. pored mene stoji da imam pogodjen jedan rezultat i 3 tipa, a ja imam pogodjena samo 4 tipa..znaci umjesto 11 bodova trebam imat 8.. Share this post Link to post Share on other sites
Dr.Karaklajić 0 Posted June 11, 2008 pogresno ste upisali u tabeli. pored mene stoji da imam pogodjen jedan rezultat i 3 tipa, a ja imam pogodjena samo 4 tipa..znaci umjesto 11 bodova trebam imat 8.. jel to pokusavas uzet nagradu za fair play : pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Genijalac 1 Posted June 11, 2008 Ok, posteno od tebe.. Neznam zbilja sta mi je.. ispravit cu u iducem updateu tablice... Share this post Link to post Share on other sites
lerMa 122 Posted June 11, 2008 jel to pokusavas uzet nagradu za fair play : pozdrav jel ima kakva te vrste?? ako ima,evo dobrovoljno se prijavljuem : pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
dykwiam 30 Posted June 11, 2008 Ok, posteno od tebe.. Neznam zbilja sta mi je.. ispravit cu u iducem updateu tablice... Priznaj...primio si mito... : pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa 0 Posted June 15, 2008 Do 3 minuta pre kraja sam imao 7 bodova za utakmicu Turska - Česka, a sad nemam ni jedan, jebem ti golmana Čeha uh al sam popizdeo Share this post Link to post Share on other sites
Logifan 0 Posted June 15, 2008 Do 3 minuta pre kraja sam imao 7 bodova za utakmicu Turska - Česka, a sad nemam ni jedan, jebem ti golmana Čehauh al sam popizdeo danas ste samo čarobni i ti osvojili bodovi, mi ostali pu Share this post Link to post Share on other sites