Zike Dinamitash 137 Posted June 10, 2014 Nego da se vratimo na temu vidim pravila su napisana ali nema topika za postavljanje parova sve u svoje vrijeme... Share this post Link to post Share on other sites
quaresma86 22 Posted June 11, 2014 Samo pitanjce,jel nagradni fond važi od sutra pa do kraja prvenstva ili od sutra pa do kraja mjeseca pa onda naredni krug od 01.07 do kraja prvenstva? Share this post Link to post Share on other sites
mahta 134 Posted June 11, 2014 (edited) Samo pitanjce,jel nagradni fond važi od sutra pa do kraja prvenstva ili od sutra pa do kraja mjeseca pa onda naredni krug od 01.07 do kraja prvenstva? Takmicenje se odnosi samo na Svjetsko prvenstvo. Nema nikakve logike u ovom pitanju. Poslije 1.7. se igraju samo mecevi zavrsnice, ne moze se dodijeljivati nagrada na osnovu 7,8 utakmica. Edited June 11, 2014 by mahta Share this post Link to post Share on other sites
stomaklija 47 Posted June 14, 2014 Danasnja rang lista je aktuelna(sami poredak) s tim da se potkrala mala greskica u samom bodovanju. Oni koji imaju pogodjen tacan rezultat od jucer Mexico-Cameroon ce u sutrasnjem update-u imati +2 boda. :pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Acer 54 Posted June 14, 2014 Pravila su updateovana, podsjećam vas da vrijednost nagrada iznosi preko 2500 EUR. Vodstvo SiguranTip.com svim takmičarima želi sreću, fer i korektnu borbu, vjerujemo da će neizvjesnost biti do samog kraja. Share this post Link to post Share on other sites
misimovic 2 Posted June 15, 2014 plitko ste definisali pravila :D mislim na ovaj dio ako 2 takmicara imaju isti broj bodova , gleda se ko ima vise pogodjenih tacnih rezultata, sta ako bude isti broj i tacnih rezultata ? izbila bi pobuna na forumu :ooo Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted June 15, 2014 plitko ste definisali pravila :D mislim na ovaj dio ako 2 takmicara imaju isti broj bodova , gleda se ko ima vise pogodjenih tacnih rezultata, sta ako bude isti broj i tacnih rezultata ? izbila bi pobuna na forumu :oooonda se gleda ko ima vise postova :ooo Share this post Link to post Share on other sites
Maher 99 Posted June 15, 2014 onda se gleda ko ima vise postova :ooo :plac Share this post Link to post Share on other sites
Acer 54 Posted June 15, 2014 plitko ste definisali pravila :D mislim na ovaj dio ako 2 takmicara imaju isti broj bodova , gleda se ko ima vise pogodjenih tacnih rezultata, sta ako bude isti broj i tacnih rezultata ? izbila bi pobuna na forumu :ooo Vodstvo portala u konsultaciji sa sponzorom će odlučiti kome će dodijeliti nagradu ukoliko dođe do toga. Posljednje pravilo kaže da SiguranTip.com zadržava pravo izmjene pravila što znači da se ukoliko bude potrebno neka odluka može donijeti naknadno ili u toku takmičenja. Share this post Link to post Share on other sites
mirza00 0 Posted June 16, 2014 @stomaklija, meni si pogrijesio u tabeli, ja mislim da imam 20 bodova, a ne 18 posle 15.06. Pozz Share this post Link to post Share on other sites
lavfix 1 Posted June 16, 2014 I kod mene greška .Treba da imam 17 , a ne 12 bodova. Francuska -Honduras 3:0 - računato 2, a treba 7 bodova! Share this post Link to post Share on other sites
stomaklija 47 Posted June 16, 2014 @mirza00, lavfix. Uticaj prethodne noci je imao efekte na konacnu tabelu :a030[2]: , Bit ce ispravljeno u iducem update-u. Hvala na azurnosti :D Share this post Link to post Share on other sites
mirza00 0 Posted June 17, 2014 Potpuno te razumijem :D desi se jbg I da ti usput spomenem imas me na 2 mjesta na tabeli pa da neces dzabe racunat opet, izbrisi jedno Share this post Link to post Share on other sites
stomaklija 47 Posted June 17, 2014 Potpuno te razumijem :D desi se jbg I da ti usput spomenem imas me na 2 mjesta na tabeli pa da neces dzabe racunat opet, izbrisi jedno Kanister rakije, čuda čini :ooo Share this post Link to post Share on other sites