Jaka Blazic 1 Posted June 23, 2014 gledam nesto ovu tabelu, zar ne bi trebao da imam 52pts? Share this post Link to post Share on other sites
stomaklija 47 Posted June 23, 2014 (edited) gledam nesto ovu tabelu, zar ne bi trebao da imam 52pts? Greska, do mene. Pogresno je sabranao. Sutra ce biti zavedeno u novoj tabeli. Pozz Edited June 23, 2014 by stomaklija Share this post Link to post Share on other sites
bergamo 15 Posted June 24, 2014 stomaklija , ja za 22.06 imam 9 bodova a ne 4 kako je racunato , pogodjen je tacan rezultat Belgija-Rusija Share this post Link to post Share on other sites
stomaklija 47 Posted June 24, 2014 stomaklija , ja za 22.06 imam 9 bodova a ne 4 kako je racunato , pogodjen je tacan rezultat Belgija-Rusija Hvala na opasci, ispravljeno :b025[1]: Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted June 24, 2014 U osmini finala i cetvrtfinalu ce biti promijenjen sistem bodovanja,pa ce se tako za pogodjen rezultat dobijati 6 bodova,dok ce se pogodjeni ishod bodovati sa 3 boda...pravilo o bodovanju ce biti editovano sa zavrsetkom grupne faze takmicenja... Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted June 24, 2014 Moja greska Drugi put,dobro provjeri prije nego pocnes postavljati traziti ispravku,a imas i PM za to... Share this post Link to post Share on other sites
stomaklija 47 Posted June 24, 2014 Mole se svi takmicari da od danas iskljucivo pisu parove kao sto administrator postavi slikovno u zaglavlju svakog takmicarskog dana. Znaci ako pise Nigerija - BiH, nemojte izmisljati toplu vodu i pisati BiH - Nigerija jer nije tako napisano. To je vama secund posla, a meni na vas 40 svaki dan kada rotirate je itekako puno posla. LP Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 35 Posted June 24, 2014 Mozda bi bilo dobro da se na pocetku dana napisu paroci pravilno i neka se onda samo kopira jer vecina nas kopira parove i samo stavi svoje rezultate, tako ne bi imao problema a ko ne napise pravilno, lepo mu ponisti evo primer za danas Nigeria- Argentina Bosnia and Herzegovina- Iran Honduras- Switzerland Ecuador- France Share this post Link to post Share on other sites
mahta 134 Posted June 24, 2014 Neka ide u pocetnom postu i onaj slikovni dio a i ovaj prijedlog od rockytomasa sa popisom utakmica nek' se uvazi. I svi redom nek' kopiraju taj prvi post ili zadnji post svejedno. Ako neko rotira upozoriti jednom, a drugi put vec @1 i zdravo. :neznam Share this post Link to post Share on other sites
stomaklija 47 Posted June 24, 2014 Evo ja sam ispravio za sve ove koji su vec postali za danas i sutra. Nije kao sto je napisano ali je istovjetno. Znaci svi koji postavljaju parove od sada neka kopiraju od prvog takmicara za postojeci datum. Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted June 27, 2014 U osmini finala i cetvrtfinalu ce biti promijenjen sistem bodovanja,pa ce se tako za pogodjen rezultat dobijati 6 bodova,dok ce se pogodjeni ishod bodovati sa 3 boda...pravilo o bodovanju ce biti editovano sa zavrsetkom grupne faze takmicenja... Pravilo od danas stupa na snagu :pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
maajstor 3 Posted June 28, 2014 pa jel tacan rezultat 6 bodova ili 9,posto vidim da se broji 9 bodova za tacan rezultat? Share this post Link to post Share on other sites
stomaklija 47 Posted June 28, 2014 pa jel tacan rezultat 6 bodova ili 9,posto vidim da se broji 9 bodova za tacan rezultat? Pa napisao ti je Zike u postu iznad. Od osmine finala, tj od veceras za pogodjen rezultat i ishod dobijas 6+3=9.... Share this post Link to post Share on other sites
maajstor 3 Posted June 28, 2014 po njegovom postu sam razumio da ce biti pogodjeni rezultat 6 kao sto pise a ne 7 kao do sad,a samo ishod ako se pogodi onda 3 boda Share this post Link to post Share on other sites