Acer 54 Posted July 15, 2014 Dobitnici pretplata bi trebalo da su dobili mail od txodds. Za username i password molim da me kontaktirate... Share this post Link to post Share on other sites
satelit 21 Posted July 18, 2014 Kakva su vam iskustva sa txodds? :ooo Share this post Link to post Share on other sites
pinokio 14 Posted July 18, 2014 Kakva su vam iskustva sa txodds? :ooo Ne znam, meni je ovaj servis potpuno novo iskustvo. Jos uvijek ga istrazujem. Ono sto sam zapazio jeste da izbacuju promjene kvota. Ako je ko sta jos ulovio/korisno neka podijeli sa nama ovdje :D Share this post Link to post Share on other sites
DonFrancisco 1 Posted July 20, 2014 Hoćel' se uskoro ovi bonusi isplaćivat' ? Share this post Link to post Share on other sites
stomaklija 47 Posted July 20, 2014 Hoćel' se uskoro ovi bonusi isplaćivat' ? Pa ljudi su na godisnjem od 15-22 jula. Bice naredne sedmice, sigurno :ooo Share this post Link to post Share on other sites
DonFrancisco 1 Posted July 20, 2014 Pa ljudi su na godisnjem od 15-22 jula. Bice naredne sedmice, sigurno :ooo Sad se oni gotive sa našim parama :D Share this post Link to post Share on other sites
dinnos 13 Posted July 24, 2014 Ulazim na Wwin, sve kontam bio bonus, al jos uvijek nista... Share this post Link to post Share on other sites
pinokio 14 Posted July 24, 2014 I ja nesto kontam za ovaj WWIN, mrtvi levati. Čekaju petak ili tamo ponedjeljak kada bude ponuda:Island, Madagaskar i Gvineja 2 liga. Čisto da se bonus ne može okrenuti, danas ponuda boli glava. Biće, biće :40: Share this post Link to post Share on other sites
dinnos 13 Posted July 28, 2014 Lego bonus na Wwin :ooo Share this post Link to post Share on other sites
maajstor 3 Posted July 28, 2014 (edited) i meni leg'o :00001791: Edited July 28, 2014 by maajstor Share this post Link to post Share on other sites
leonidppmkd 0 Posted August 2, 2014 cestitam :D sretno Share this post Link to post Share on other sites
Acer 54 Posted June 9, 2016 Sutra počinje Euroscore takmičenje, ukupan fond takmičenja je 620 EUR. Molimo pročitajte pravila i obratite pažnju na uslove sponzora. Sretno! Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 0 Posted June 9, 2016 Jedna nedoumica vezano uz pravila Euroscore takmičenja pa molim pojašnjenje. Naime u Pravilima piše: -da bi sudjelovali u takmicenju morate imati otvoren racun kod kladionice Intragame bet365 i bet-at-home dok u svim prvim postovima u otvorenim temama od 10.06.2016. do 22.06.2016. piše: Svi učesnici moraju imati otvoren račun kod bet365 i bet-at-home .... Pitanje:- da li je dovoljno imati otvorene račune samo kod kladionica bet365 i bet-at-home i u slučaju dobitka jedne od nagrada dobiti nagrade od tih kladionica, a ne i od Intragame ili- treba imati otvoren račun kod sve tri navedene kladionice da bi se moglo sudjelovati u takmičenju ili da bi se mogla primiti osvojen nagrada. Zahvaljujem i pozdravljam. Share this post Link to post Share on other sites
Acer 54 Posted June 9, 2016 Jedna nedoumica vezano uz pravila Euroscore takmičenja pa molim pojašnjenje. Naime u Pravilima piše: -da bi sudjelovali u takmicenju morate imati otvoren racun kod kladionice Intragame bet365 i bet-at-home dok u svim prvim postovima u otvorenim temama od 10.06.2016. do 22.06.2016. piše: Svi učesnici moraju imati otvoren račun kod bet365 i bet-at-home .... Pitanje: - da li je dovoljno imati otvorene račune samo kod kladionica bet365 i bet-at-home i u slučaju dobitka jedne od nagrada dobiti nagrade od tih kladionica, a ne i od Intragame ili - treba imati otvoren račun kod sve tri navedene kladionice da bi se moglo sudjelovati u takmičenju ili da bi se mogla primiti osvojen nagrada. Zahvaljujem i pozdravljam. sponzorstvo sa Intragame kladionicom je dogovoreno danas pa nije ubaceno u pocetni post. Bice ispravljeno ubrzo Share this post Link to post Share on other sites