dykwiam 30 Posted June 18, 2008 Jedno pitanje...da li se u nastavku natjecanja gleda konačni rez ili rez nakon 90 minuta? :normala :ludonja Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted June 18, 2008 Jedno pitanje...da li se u nastavku natjecanja gleda konačni rez ili rez nakon 90 minuta? :neznam :ludonja regularni bi trebalo,kao i u kladionicama.. :normala Share this post Link to post Share on other sites
Logifan 0 Posted June 18, 2008 regularni bi trebalo,kao i u kladionicama.. :sal1 sla Share this post Link to post Share on other sites
Logifan 0 Posted June 19, 2008 jao portugal danas jupiii :dajpivu :dajpivu Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted June 19, 2008 (edited) palo je malo vise golova nego sto sam ocekivao ali po meni su Nijemci bili favoriti... jupiii :dajpivu Edited June 19, 2008 by Zike Dinamitash Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa 0 Posted June 20, 2008 Opet Turci, imaju vi Share this post Link to post Share on other sites
Acer 54 Posted June 27, 2008 unaprijed da obavijestim sretne dobitnike o proceduri potrebno je da mi dostave: -ime i prezime -username sa Gamebookersa ili od nekog drugog Party branda -validnu e-mail adresu -država sretno u finalu Share this post Link to post Share on other sites
dykwiam 30 Posted June 27, 2008 unaprijed da obavijestim sretne dobitnike o proceduri potrebno je da mi dostave: -ime i prezime -username sa Gamebookersa ili od nekog drugog Party branda -validnu e-mail adresu -dr Share this post Link to post Share on other sites
lerMa 122 Posted June 29, 2008 ukoliko takmicari imaju isto bodova u obzir se uzima veći broj pogođenih rezultata ako je i to izjednaceno u obzir se uzima faza takmičenja jel ovo znaci da ako dva ucesnika imaju isti broj bodova,pa i pogodjenih rezultata,u prednosti je onaj ko je rezultat pogodio u finalu u odnosu na onog koji nije pogodio finalni rezultat? Share this post Link to post Share on other sites
Zike Dinamitash 137 Posted June 29, 2008 :neznam i fali ti T kod mog nadimka :neznam (bravo "Ziketu" Share this post Link to post Share on other sites